Sid Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Здравейте, може би ще е полезно да споделя с вас впечатленията си от безжичните слушалки на Моторола, които си взех наскоро: Като цяло са много лекички и сравнително удобни. Добър компактен замисъл и изпълнение. Изпробвах ги как работят с iPhone и с MacBook Pro 17", разпознават се и се закачат и към 2-те. И при телефона и при лаптопа се разпознават с 2 профила (като 2 устройства) 1-като слушалки с микрофон; 2-като стерео слушалки. Съответно в единия случай предполагам, работят като обикновенно блутут хендсфрии, в другия вадят много добър стерео "HD" звук. На лаптопа работят бутоните за управление (командва се iTunes, сила на звука и т.н.), свързват се всеки път. Единия път се пробвах да си говоря с тях през Скайп, но нещо не стана, може би не се превключиха в режим хендсфрии, не знам. На телефона сработват, но не на 100%. Понякога се закачат по-трудно (или трудно се откачат от лаптопа ). На няколко пъти ми дава, че са закачени пък не се чува музика нито през говорителчето, нито през слушалките. Не им работят бутоните за предишно/следващо парче, иначе play/pausе и сила звука си работят. При входящо повикване спират музиката и превключват в режим разговор, после си пускат музиката - бутона за приемане на разговор си работи. Като най-голям недостатък към момента беше че ми прекъсваше звука на 15 сек. докато се движех - така и не разбрах от какво и кога се получава, но останових, че ако телефона е оставен в покой всичко е ОК, имат обхват на 5-10 метра наоколо, в момента в който се движа с телефон в ръка - прекъсваха, направи ми го само 1 път, но е много изнервящо . Може би просто не са били добре заредени - не знам. Другия "недостатък" са смотаните им гумени тапички. Точно на 3-тия час от ваденето им от кашона едната ми е изпаднала и се загуби . Намерих в Амазон подобни и сега внимавам, но не са ги доизпипали съвсем. Мисля, че с цената си от 59-65$ - модела без модул за iPod и сътветно 89$ - .... модела с допълнителен модул за iPod (аз нямам такъв) представляват доста атрактивна алтернатива на качествените жични слушалки. Надявам се, че със следващите FW или с iPhone 3GS ще работят още по-добре и ще могат да управляват пълноценно плейъра на телефона. Имах огромно желание, преди да ги купя да ги пробвам и да ги сравня с модела на SONY: Sony DR-BT160AS, но в нито един магазин в Кливланд не открих нито едните, нито другите и накрая на сляпо си избрах тези онлайн Дано съм бил полезен с това импровизирано ревю Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.