peperunkov Публикувано Април 18, 2011 Публикувано Април 18, 2011 Здравейте, Ползвам iPhone 4. Наскоро го update-нах до 4.3.1 + JB. Всичко работи, но като опитам да си регистрирам MobileMe account-а ми дава надпис "The identity of this iPhone could not be validated". Някой може ли да помогне? Цитирай
peperunkov Публикувано Април 19, 2011 Автор Публикувано Април 19, 2011 (редактирано) Не се цитира предходно мнение!!! Мисля, че с redsn0w, но ще проверя пак и ще ти кажа. Виждам, че вече има untethered JB за 4.3.2 - ако upgrade-на пак, дали ще се оправи? Редактирано Април 19, 2011 от gorgior Цитирай
peperunkov Публикувано Април 21, 2011 Автор Публикувано Април 21, 2011 Някой друг има ли подобен проблем? Ако да, нека каже как го е решил... Цитирай
Alxx® Публикувано Април 21, 2011 Публикувано Април 21, 2011 Знаеш ли произхода му? Възможно(но не сигурно) да е краден в чужбина или обект на застрахователна измама и съответно баннат по IMEI в някоя държава. В такъв случай се прости завинаги с фабричен ънлок и mobile me. П.П. Някои кастъми и по- старите версии редсноу, правеха проблем именно с мобайл ми. Нов рестор, но с нов кастъм. Цитирай
peperunkov Публикувано Април 21, 2011 Автор Публикувано Април 21, 2011 Телефона го ползвам от доста време. Това се случи, след като го вдигнах до 4.3.1. Има ли начин с нов JB (на 4.3.2) или downgrade да го оправя? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.