sstavrov Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 А какво трябва да се пише на мястото с точките След това горе в дясно избирате POP. и попълвате всички полета. Incoming Server: pop3.abv.bg ......@abv.bg/адресът ви/ ............./паролата ви/ Outgoing Server: smtp.abv.bg ......@abv.bg/адресът ви/ ............./паролата ви/ Възможно е да ви покаже следната грешка изберете ДА. Какво означават точките? Не пиши никакви символи на паролата , а пиши САМО паролата си . В поста е написано "примерно" . Грешката е някъде у теб . И аз съм го направил по този начин и си работи . Цитирай
GUA Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 (редактирано) Здравейте, сигурно Ви писна да се занимавате с тея абв пощи(и на мен!) ама тука се мъча да си настроя абв-то. Значи минах от 4.33 на 5.01 с джейл с отровата. Та всичко си окей за сега само дето много се изнервям от тая абв поща, пробвах какво ли не всичко по-горе описано, не пиша никакви символи на паролата или нещо подобно, но просто ми казва, че паролата или името е грешно. Пробвах даже да сменям паролата от 9 символа на 8, на 10 ама никаква промяна, реве че е грешно името или паролата. Иначе си пробвах други мейли(хотмейл и гоогле) и всичко с тях си е перфектно тръгват за 3 секунди. С това абв не става и това е, забравих да кажа че пробвах и с други рутери и интернети, но резултата е все един и същ. Ако някой има някакви предложения моля да сподели. Благодаря предварително Редактирано Януари 31, 2012 от GUA Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 1, 2012 Публикувано Февруари 1, 2012 Дай стъпките, които правиш!? Цитирай
GUA Публикувано Февруари 1, 2012 Публикувано Февруари 1, 2012 В първото поле въвеждам името, адреса в абв.bg. и паролата и след това напред. След това горе в дясно избирам POP. и попълвм всички полета. В смпт си попълвам името и паролата. И след това като сетна всичко като отида на мейл и ми казва грешно име или парола. Сигурно пробвах вече 100 пъти, даже по едно време си викам сигурно ги бъркам ама не. Цитирай
evelin1 Публикувано Февруари 1, 2012 Публикувано Февруари 1, 2012 не си единствен и при мен е същото Цитирай
kawabiker Публикувано Февруари 1, 2012 Публикувано Февруари 1, 2012 (редактирано) Сменете мрежата/интернета през която сте вързани и пробвайте пак . Също така си пишете потребилското име + @abv.bg , а не само името ! Редактирано Февруари 1, 2012 от kawabiker 1 Цитирай
evelin1 Публикувано Февруари 1, 2012 Публикувано Февруари 1, 2012 как мислиш дали не съм опитал всичко от по-горе описаното? ако никой има някакво друго решение моля пишете на лични. Цитирай
sstavrov Публикувано Февруари 1, 2012 Публикувано Февруари 1, 2012 два рестора след последния мой пост и проблеми с "abv" нямам . Някъде бъркате . Цитирай
evelin1 Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 радвам се,че ти нямаш проблем с АБВ поща, но за тези които имат искам до поясня как се полчи при мен. след близо два дена главоблъскане и четене в интернет след smtp.abv.bg не попълних двете полетата за поща и парола а просто кликнах на save и си влязох в пощата.Без да сменям инт. мрежата или каквото и да е било друго. Цитирай
GUA Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 Ще пробвам и аз след малко и ще пиша дали е станало тук. При мен не се получава... Цитирай
Semkajiqta Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 (редактирано) @evelin1 Много ти благодаря. при мене се получи по начина, който каза. Отново благодаря! Ако при тези, у които не става сичко да го напраят като е описано в темата, само след smtp.abv.bg не пишене нищо! Само може ли да кажете как да виждам и съобщенията, които аз съм изпращал, папка "спам", и папка ''кошче''. Редактирано Февруари 12, 2012 от Semkajiqta Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 При GUA, не става, та търсете друга причина. Цитирай
Semkajiqta Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 Kaто начало какво значи''GUA''. 2-ако не попълните smtp.abv.bg, не можете да пишете съобщения, не можете да си виждате съобщенията, които сте изпратили. Така че аз продължавам да търся начин да си си отворя пощата(пълноценно). Ако някой има съвети ще съм много благодарен! Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 Ами ГУА е човека писал по-горе и именно това намекнах!! Не ти е проблема в паролата! Цитирай
Semkajiqta Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 (редактирано) Ами къде е проблема? Редактирано Февруари 12, 2012 от Semkajiqta Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 Ами там, където не ти се ще да погледнеш и попрочетеш, а чакаш някой наготово да те образова.... За последно ти се казва, този път – публично : ОПРАВИ СИ ПРОФИЛА! Свикни да четеш, и престани да спамиш! Да не се наложи да си гледаме сметките!!! 3 Цитирай
emalcho Публикувано Март 15, 2012 Публикувано Март 15, 2012 При мен проблема беше същия като на хората ,които казват ,че са направили всичко както дадения пример и че не им тръгва пощата(с грешка за User name,pass) и същия този проблем се острани с варианта посочен от evelin1 без да попълвам нищо след реда с smtp.abv.bg Цитирай
Semkajiqta Публикувано Март 19, 2012 Публикувано Март 19, 2012 Е да, но така не можеш да пишеш(изпращаш)съобщения, нито пък можеш да гледаш какво си изпращал. Цитирай
Aston Публикувано Април 16, 2012 Публикувано Април 16, 2012 И аз имам подобен проблем!Настроих си пощата както е обяснено в повечето форуми по темата и работеше без проблем докато не рестартирах настойките на телефона(бяха се блокирали албумите със снимки и исках да проверя дали така ще се оправи).Сега получавам мейли без проблем,но когато искам да изпратя ми изписва грешно потребителско име или парола за smtp.влязох наново хиляди пъти да проверя и попълня наново настройките за smpt ,но без успех. Въвеждам хост:smpt.abv.bg adres@abv.bg Парола SSL :да Порола: да Port:465 Вече незнам какво друго мога да направя,пробвах и с изключен SSL,но не се получава.Някой може ли да ми помогне. Благодаря предварително. Савина Цитирай
Alxx® Публикувано Април 16, 2012 Публикувано Април 16, 2012 Трий акаунта, рестарт и създай наново. Цитирай
Aston Публикувано Април 16, 2012 Публикувано Април 16, 2012 Изтрих акаунта и рестартирах!Създадох наново акаунт(без да ми излезе някакъв проблем)!Но все в същото положение си стоя мога да получавам мейли но когато се пробвам да изпратя ми изписва грешен потребител или парола за smtp!Най ме яд че преди си работеше с тези настойки и изведнъж мога само да получавам мейли... Моля ви дайте идеи Цитирай
Alxx® Публикувано Април 17, 2012 Публикувано Април 17, 2012 Не пипай портовете, а настрой както е описано в първия пост. Току - що си сложих абв в моя тел и правя всичко - пращам, получавам... Ако ползваш нет от рутър - отиди на друг. Ако ползваш нет от картата - ресетни мрежовите настройки, рестартирай и въведи акаунта тогава. Цитирай
Aston Публикувано Април 18, 2012 Публикувано Април 18, 2012 Ползвам нет от картата!Пробвах всичко,но нестава!И странното е че в момента в който създавам акаунта не ми излиза проблем или какъвто и да е надпис-всичко ок...веднага започват да се зареждат всички входящи мейли,които имам в пощата...проблемът излиза когато дам send на нов мейл!!! Акаунта го създадпх както ми каза без да пипам портовете!После влязох в настойките да видя какво е сложил сам тел и бяха 995 за входящ и 465 за изходящ,точно както ги бях въвела ръчно първия път(когато можех да пращам мейли)!Някъде другаде трябва да е проблема...незнам!!! Цитирай
mmitakaaa Публикувано Април 21, 2012 Публикувано Април 21, 2012 (редактирано) Здравейте и от мен И аз искам да си сложа абв - то на mail, но като вляза в settings изобщо нямам опцията mail, contacts, calendar. С 5.0.1 jailbreacknat 3GS съм. Преди я имаше тази опция но не знам какво стана че сега вече я нямам. Моля помагайте. Благодаря предварително Редактирано Април 21, 2012 от mmitakaaa Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.