Sovar Публикувано Май 15, 2012 Публикувано Май 15, 2012 След като се настрои самата поща, какво е препоръчително да се зададе при "Push"-а, manually, hourly ... ? Цитирай
Karina Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 как мога да прикача снимка за да ви покажа на мен каква грешка ми дава ? Цитирай
Karina Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 (редактирано) Благодаря за съдействието ! Редактирано Май 31, 2012 от Karina Цитирай
Grievous Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Никога не съм я ползвал на телефона, защото ми е пренасочена към gmail. Въпреки това направих едно бързо видео: 2 Цитирай
Karina Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 оправи се, вече всичко е наред. Благодаря ! Цитирай
Мария Панайотова Публикувано Декември 15, 2012 Публикувано Декември 15, 2012 Супер,много хубаво е обяснено стана от първия път Благодаря че ви имаааа 5 Цитирай
cvety Публикувано Март 17, 2013 Публикувано Март 17, 2013 (редактирано) Добър ден, При мен Стана ! Как ? --> не написах email нито парола в smtp Редактирано Март 17, 2013 от cvety Цитирай
Alxx® Публикувано Март 17, 2013 Публикувано Март 17, 2013 Видях ти въпроса преди малко. Ако ползваш поп3, смтп не ти трябва Цитирай
dlambina Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 Изключително занимателно четиво! Макар объркана от въпроса "защо изобщо ползвам абв поща?", някоИ публикации в този форум ме разсмяха Успях значи да настроя абв и кутията се синхронизира, но не може да изпраща мейли! ((( Cannot Send Mail The recipient user@abv.bg was rejected by the server. Помощ! Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 А настроил ли си Outgoing Server ??? smtp.abv.bg ......@abv.bg/адресът ви/ ............./паролата ви/ Цитирай
dlambina Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 Само с smtp.abv.bg, защото като добавиш юзер и парола не става (както при повечето, които са поствали тук). А настроил ли си Outgoing Server ??? smtp.abv.bg ......@abv.bg/адресът ви/ ............./паролата ви/ Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 Мисля,че ако не напишеш юсър и парола няма да стане Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
dlambina Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 Ха! Ами че ти използваш smtp.gmail.com! Добре, че прикачи този scrn shot, че да си оправя настройките. Tutto bene и хиляди благодарности! Цитирай
The Shaman Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 Щеше да е туто ако се четеше като хората Цитирай
Aston Публикувано Септември 5, 2013 Публикувано Септември 5, 2013 Здравейте!Имам поща в abv.bg .Ползвам я ,предимно от iphone!И разбира се,трия писмата ,които не желая от телофона!Но когато реша да отворя пощата от pc,изпадам в ужас като видя 2000 непрочетени писма!Потарсих в настройки на abv ,но не открих начин да не получавам писмата "двойно"....или незнам как да го нарека! Цитирай
victor11 Публикувано Септември 6, 2013 Публикувано Септември 6, 2013 (редактирано) Settings->Mail, Contacts, Calendars->[Abv акаунтът ти]->Advanced->Delete from server->When removed from Inbox. Пак там имаш опция и за коша (Deleted Messages). Редактирано Септември 6, 2013 от victor11 1 Цитирай
arm11 Публикувано Септември 6, 2013 Публикувано Септември 6, 2013 Аз пак да кажа, трии абв-то, един от най-тъпите мейли, наред с mail.bg. Има и други пощи с БГ интерфейс, ако ви е толкова за буквичките. 1 Цитирай
skapula Публикувано Юни 24, 2014 Публикувано Юни 24, 2014 След няколко дни опити успях да настроя пощата на моят Iphone 4s. Прочетох всичко писано и искам да пиша на тези, които твърдят, че не става, нека да видят дали не слагат интервали след точка? Следвайте инструкциите и внимавайте за правилното изписване на нужните данни. Въведох и изходящия и......стана. При мен грешката е, че от мързел, вместо да влезна в менюто със символи , натискам интервала два пъти и излиза точката, но после слага интервал и много не си личи. 4 Цитирай
peppu Публикувано Юли 5, 2014 Публикувано Юли 5, 2014 Имам проблем със синхронизирането. Когато например изтрия някое писмо от телефона и след това си отворя пощата от лаптопа писмото не е изтрито. Същото се получава и обратно. Трия писмо от компютъра, но в телефона не е изтрито. Някой знае ли на какво може да се дължи това? Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 5, 2014 Публикувано Юли 5, 2014 Настрой си поведението на акаунта от телефона. Има настройки за всяка кутия. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 5, 2014 Публикувано Юли 5, 2014 Maлко встрани, но.. На един gmail акаунт в чужбина не иска да праща имейли, а иначе си показва новите пристигнали. Дава грешка с outgoing server-a. Махах, слагах наново няколко пъти. Писах и ръчно настройките през "other". Все същото.. Както влезем в България, се оправя... Имаше преди секюрити настройка на gmail за това да не се ползва от чужбина или поне да изкарва известие за това, но не можах да я намеря. Някой да знае? Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Възможно ли е при настройка на повече от една поща абв.бг в mail app, да се създава някакъв конфликт между отделните акаунти. Първия акаунт се настрой нормално, но при настройка на втория акаунт не желае да изтегли наличните мейли в пощата? Има ли алтернативна програма в която да могат да се настроят 4-5 различни акаунта в поща абв и да си работят всичките? Не става въпрос за мен, аз имам една настроена поща абв заедно с други акаунти в гмейл и яху и нямам проблем. Всичките си работят заедно в mail app. Става въпрос за чисто нов iPhone 5s с iOS 8.3. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Не трябва да имаш проблеми. Провери настройките на втория мейл, да не си пропуснал и да си го оставил на IMAP? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Всичко в двата акаунта е еднакво като настройки. Два пъти го вкарвах, и след два часа ще го мъча пак. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.