Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

След като се настрои самата поща, какво е препоръчително да се зададе при "Push"-а, manually, hourly ... ?

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

как мога да прикача снимка за да ви покажа на мен каква грешка ми дава ?

Публикувано (редактирано)

4836111.jpg

Благодаря за съдействието !

Редактирано от Karina
Публикувано

Никога не съм я ползвал на телефона, защото ми е пренасочена към gmail.

Въпреки това направих едно бързо видео:

Публикувано

оправи се, вече всичко е наред. Благодаря !

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Супер,много хубаво е обяснено :) стана от първия път

Благодаря че ви имаааа :cupid:

• 3 месеца по-късно...

Добър ден,

При мен Стана !

Как ? --> не написах email нито парола в smtp :)

Редактирано от cvety
Публикувано

Видях ти въпроса преди малко. Ако ползваш поп3, смтп не ти трябва ;)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Изключително занимателно четиво! Макар объркана от въпроса "защо изобщо ползвам абв поща?", някоИ публикации в този форум ме разсмяха :smile:

Успях значи да настроя абв и кутията се синхронизира, но не може да изпраща мейли! :((((

Cannot Send Mail

The recipient user@abv.bg was rejected by the server.

Помощ!

Публикувано

А настроил ли си Outgoing Server ???

smtp.abv.bg

......@abv.bg/адресът ви/

............./паролата ви/

Публикувано

Само с smtp.abv.bg, защото като добавиш юзер и парола не става (както при повечето, които са поствали тук).

А настроил ли си Outgoing Server ???

smtp.abv.bg

......@abv.bg/адресът ви/

............./паролата ви/

Публикувано

Мисля,че ако не напишеш юсър и парола няма да стане

post-1838-1367236245,0673_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Ха! Ами че ти използваш smtp.gmail.com! Добре, че прикачи този scrn shot, че да си оправя настройките. Tutto bene и хиляди благодарности!

Публикувано

Щеше да е туто ако се четеше като хората;)

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте!Имам поща в abv.bg .Ползвам я ,предимно от iphone!И разбира се,трия писмата ,които не желая от телофона!Но когато реша да отворя пощата от pc,изпадам в ужас като видя 2000 непрочетени писма!Потарсих в настройки на abv ,но не открих начин да не получавам писмата "двойно"....или незнам как да го нарека!

Settings->Mail, Contacts, Calendars->[Abv акаунтът ти]->Advanced->Delete from server->When removed from Inbox. Пак там имаш опция и за коша (Deleted Messages).

Редактирано от victor11
Публикувано

Аз пак да кажа, трии абв-то, един от най-тъпите мейли, наред с mail.bg. Има и други пощи с БГ интерфейс, ако ви е толкова за буквичките.

• 9 месеца по-късно...
Публикувано

След няколко дни опити успях да настроя пощата на моят Iphone 4s. Прочетох всичко писано и искам да пиша на тези, които твърдят, че не става, нека да видят дали не слагат интервали след точка? Следвайте инструкциите и внимавайте за правилното изписване на нужните данни. Въведох и изходящия и......стана. При мен грешката е, че от мързел, вместо да влезна в менюто със символи , натискам интервала два пъти и излиза точката, но после слага интервал и много не си личи. :smiley-face:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Имам проблем със синхронизирането. Когато например изтрия някое писмо от телефона и след това си отворя пощата от лаптопа писмото не е изтрито. Същото се получава и обратно. Трия писмо от компютъра, но в телефона не е изтрито. Някой знае ли на какво може да се дължи това?

Публикувано

Настрой си поведението на акаунта от телефона. Има настройки за всяка кутия.

Публикувано

Maлко встрани, но.. На един gmail акаунт в чужбина не иска да праща имейли, а иначе си показва новите пристигнали. Дава грешка с outgoing server-a. Махах, слагах наново няколко пъти. Писах и ръчно настройките през "other". Все същото.. Както влезем в България, се оправя... Имаше преди секюрити настройка на gmail за това да не се ползва от чужбина или поне да изкарва известие за това, но не можах да я намеря. Някой да знае?

• 10 месеца по-късно...
Публикувано

Възможно ли е при настройка на повече от една поща абв.бг в mail app, да се създава някакъв конфликт между отделните акаунти. Първия акаунт се настрой нормално, но при настройка на втория акаунт не желае да изтегли наличните мейли в пощата? Има ли алтернативна програма в която да могат да се настроят 4-5 различни акаунта в поща абв и да си работят всичките? Не става въпрос за мен, аз имам една настроена поща абв заедно с други акаунти в гмейл и яху и нямам проблем. Всичките си работят заедно в mail app. Става въпрос за чисто нов iPhone 5s с iOS 8.3.

Публикувано

Не трябва да имаш проблеми. Провери настройките на втория мейл, да не си пропуснал и да си го оставил на IMAP?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Всичко в двата акаунта е еднакво като настройки. Два пъти го вкарвах, и след два часа ще го мъча пак.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...