Alxx® Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Асене, на мен никога не ми се получава абв от първия път. Обикновенно го въвеждам по 10-тина пъти наново докато захапе, а имам само един. Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Като казах от първи път имам предвид, че с едни настройки потвърждаваше няколко пъти но захапа. На втория акк се сдуха. После отивам да тествам. трабва да вкарам 5 акк в мейл апп, дано се получи. Ще пиша после какво е станало. Bext meil e 50 евро. Доста ги пренастройвах, но така и не отлепиха останалите акаунти. Ще пусна запитване към съпорта на абв.бг Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 (редактирано) Ще пусна запитване към съпорта на абв.бг Успех ти пожелавам. По-лош съпорт едва ли има. Въобще по-тъпа поща от АБВ едва ли съществува, но много хора са вързани с тях. Писах им заради проблеми с поп3 на мак, но изобщо не ми помогнаха. Питах ги дали възнамеряват да добавят поддръжка на IMAP, конкретен отговор не последва. Питах ги къде им изчезна опцията за пренасочване към друг мейл - казаха, че никога не е имало подобна опция (нагла лъжа). Питах ги дали поне мобилно приложение смятат да правят. Отговориха - да, работи се по него. И това преди няколко месеца... Редактирано Май 18, 2015 от DreamcatcheR 2 Цитирай
baronbg Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Има и по нагли, dir.bg, може да получаваш, но не може да изпращаш от телефона. Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Не е за мен, а за мой близък на който му дадоха служебен iPhone. За съжаление пощите който ползва са от доста години, работни и не може да ги промени. За мен решението от много отдавна е gmail и нямам проблеми. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 По-лош съпорт едва ли има. Един от "администраторите" им в момента, е бивш шофьор на дистрибуторски бус, с интелект на осмокласник(да ме прощават умните деца). 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 (да ме прощават умните деца). ...и дистрибуторите 3 Цитирай
argail76 Публикувано Август 15, 2015 Публикувано Август 15, 2015 Аз също искам да имам поща , но не се получава нещо като пратя писмо го получавам на лаптопа а на телефона не . В Англия съм с английски номер. Може ли това да е от значение? Цитирай
Alxx® Публикувано Август 15, 2015 Публикувано Август 15, 2015 Не. Ако пощата ти е абв, няма пуш и трябва да настроиш феч за период от време. Примерно на 15, 30мин или час. Цитирай
argail76 Публикувано Август 16, 2015 Публикувано Август 16, 2015 Не се получава. Дава грешка или в паролата и името на pop3 или smtp. \the mail server pop3.abv.bg is not responding.Verify that you have entered the correct account info in Maiil settings. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 16, 2015 Публикувано Август 16, 2015 Опитваш с ново въвеждане до победа - триеш акаунта, пак пишеш... И на мен ми се случва да зацикли и търпение му е майката. Цитирай
tonygti Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 Аз имам проблем с изпращането на имейли от телефона от месец някъде. В началото си помислих, че е някакъв временен бъг, но след 10-ти опит да изпратя имейл, разбрах, че си е по-сериозен проблем. Някой има ли идея как да си оправя outgoing mail server? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Януари 22, 2016 Публикувано Януари 22, 2016 Оutgoing mail server-а не е променян никога! "smtp.abv.bg" Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 22, 2016 Публикувано Януари 22, 2016 В чужбина има проблеми с изпращането на писма през мейл.апп и абв поща. Не знам от какво се получава и ако някой има решение, може да сподели. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 22, 2016 Публикувано Януари 22, 2016 По отношение на настройки не мога да помогна, но някой пробвал ли е самото приложение? ABV Mail - Официално приложение на АБВ Поща by Net Info.BG EAD https://appsto.re/bg/rvbg9.i Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 22, 2016 Публикувано Януари 22, 2016 Аз го ползвам..да получавам спам там))) 2 Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 22, 2016 Публикувано Януари 22, 2016 Е то спама в АБВ е повсеместен, аз много отдавна вече не ползвам мейл там, пазя си ги за някакви незначителни регистрации, но не разчитам на тях. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
baronbg Публикувано Януари 22, 2016 Публикувано Януари 22, 2016 Май доста сме така. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
tonygti Публикувано Февруари 18, 2016 Публикувано Февруари 18, 2016 Добре щом не е променян outgoing mail server, тогава какъв може да е проблема. Не мога да пращам имейли... Цитирай
baronbg Публикувано Февруари 18, 2016 Публикувано Февруари 18, 2016 Има приложение на АБВ, защо не ползваш него, щом държиш на тази поща? デシスラブ Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 18, 2016 Публикувано Февруари 18, 2016 Там имам 10-11К входящи))Тим Кук няма толкова мейли сигурно!Баси мейла Цитирай
baronbg Публикувано Февруари 18, 2016 Публикувано Февруари 18, 2016 Ми то АБВ, какво се чудиш. デシスラブ Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Февруари 19, 2016 Публикувано Февруари 19, 2016 @tonygti Влез е Settings/Mail,Contacts,Calendar/Abv.bg/Account/SMTP и тук Primary Server трябва да е smtp.abv.bg Всички други трябва да са на Off. Цитирай
turganay Публикувано Януари 20, 2017 Публикувано Януари 20, 2017 (редактирано) Здравейте, моля да ме извините, че тук задавам въпроса си, но не намерих друг раздел. От вчера имам проблем с абв- то, във входящата си кутия ми показва, че имам едно писмо а като влезна вътре кутията е празна. Какво ли не опитвам и винаги си седи с едно непрочетено писмо. Някой да има идея и какво мога да предприема ? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Редактирано Януари 20, 2017 от turganay Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.