joshua1982 Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 Здравейте, имам го телефончето от около седмица и забелязах че ако е по-усилен звука (над окол 70%) при някои звуци, говорителчето криви звука. Същото важи и при ползването му по време на разговор. Това нормално ли е ? Цитирай
0 joshua1982 Публикувано Септември 19, 2009 Автор Публикувано Септември 19, 2009 Но го има, чудя се колко често се среща този проблем. Също ако се запуши малката дупчица където е говорителчето (в ляво) по време на прослушване на музика/игра/реч дали може да се повреди нещо ? Цитирай
0 joshua1982 Публикувано Септември 23, 2009 Автор Публикувано Септември 23, 2009 То май само аз си пиша в тази тема, но все пак. Днес ходих до най-близкия офис на Гл*Бул където се предлага IPhone 3GS и който се намира само на 27 километра. Сравних моето 3GS с този който бе изложен там, и се оказа че и при него има леко кривене на звука при максимално усилване. Явно е проблем като цяло с този модел, тъй като има доста оплаквания за това и в интернет форумите (включително на Apple). Цитирай
0 Kpuc Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Аз моя го пускам на Макс и му няма нищо... Не съм видял някой от приятелите Ми да се оплаква от тощи проблем, а те са поне 6-7... Може би при определена песен с ниско качество, или звук незнам... Цитирай
0 joshua1982 Публикувано Септември 23, 2009 Автор Публикувано Септември 23, 2009 Е то не е толкова явно на всички песни, най-добре си личи обаче на мелодиите за получени съобщения (TriTone, Chime и др.) или за звънене (Xylophone) на максимално усилване на звука. Не че е толкова голям проблем но все пак ме дразни ;-) Цитирай
0 Anthony Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Сега го пробвах с посочените от теб мелодии и няма изкривяване. Друг е въпроса, че са доста гадни. Цитирай
0 Jordyv Публикувано Януари 23, 2010 Публикувано Януари 23, 2010 И при мен се получава този дразнещ проблем, най-често при къстъм мелодии които съм сложил, според мен това е в следствие на запушената мрежичка, но нз как да я почистя. Много трудно се отваря този аифон и не искам да го драскам заради някакво кривене. Ако някои има идея за почистване без отваряне нека сподели Цитирай
0 vasil67 Публикувано Януари 23, 2010 Публикувано Януари 23, 2010 Пробвай това http://bgiphone.com/showthread.php/1802-Blower-Real-Air?highlight=Blower аз редовно си почиствам (издухвам) мрежичката ! Цитирай
0 joshua1982 Публикувано Април 3, 2010 Автор Публикувано Април 3, 2010 Понеже пак взех да обръщам внимание на кривенето на говорителчето на това иначе така толкова готино телефонче, ще помоля да пробвате и вие със следната мелодия : http://www.mediafire.com/?wnwwbzwoowo При мен се чува страшно дразнещо бучене над 70тина процента усилване. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Април 3, 2010 Публикувано Април 3, 2010 Смени си говорителя, това ти е пореден пост в тази тема. На твое място , много отдавна да съм вдигнал пара на продавача или да съм "кихнал" в сервиза за смяна ако е без гаранция. Цитирай
0 joshua1982 Публикувано Април 3, 2010 Автор Публикувано Април 3, 2010 Ами какво правим в случай че е с две годишна гаранция, от която са изтекли 6 месеца. Силно се съмнявам това да мине като проблем за гаранционно обслужване. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Април 4, 2010 Публикувано Април 4, 2010 (редактирано) Това риторичен въпрос ли е? Гаранцията на уреда е ПЪЛНА и важи до последния ден! Я, хвърли едно око тук: www.aktivnipotrebiteli.bg Редактирано Април 4, 2010 от alxx Цитирай
Въпрос
joshua1982
Здравейте,
имам го телефончето от около седмица и забелязах че ако е по-усилен звука (над окол 70%) при някои звуци,
говорителчето криви звука. Същото важи и при ползването му по време на разговор. Това нормално ли е ?
12 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.