Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Блокиране (може би) на iPhone 3g

Въпрос

Публикувано

Здрасти! Незнам дали темата е за тук, но неможах да се ориентирам каде да я сложа. Таааа от няколко дена имам проблем с iPhone-a (3g, 8gb, OS 3.0 ) . Проблема е следния : всичко си работи перфектно и изведнъж блокира screen-а ...копчетата си работят, но като докосвам екрана ник'ва реакция...до тук всичко води към развален screen, НО интересното е, че като натисна Power бутона и телефончето си загасва като по учебник и после като го включа всичко си е наред - работи screen-а перфектно и все едно не е било :eek: Моля Ви да дадете предположения за това, че ми е болно :)

Поздрави и наздраве!

12 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Според мен е от някоя тема. Имаш ли Winterboard и теми качени в него?

• 0
Публикувано

При мен се получава същото нещо вече за трети път и не знам на какво се дължи.

Не ползвам Winterboard,както предположи tonygti и едва ли е от това.

Забелязъл съм че след като забие,свободната памет е 5 МB.

• 0
Публикувано

Нещо "похапва" RAM, пробвайте с преинсталация на Mobile substrate. Също обърнете внимание на приложенията работещи чрез него(winterboard;sbsettings;five icon dock;cyntact;universal search и т.н.) - какво сте инсталирали, и как е настроено.

• 0
Публикувано

Ок мерси много! Имам от тези програми които си изброил и ще погледна какво мога да направя по въпроса. а да питам има ли програма която да казва колко памет използва телефона ... нещо като Task Menager ?

• 0
Публикувано

SBsettings показва наличната рам памет.

• 0
Публикувано

Здравейте!Имам проблем с iPhone 3g без нищо да съм му правила, като го взех да проведа един разговор и се опитах да го отключа, нищо не се показа само сив екран на зеленикави отвесни чертички! Може ли да ми дадете съвет как мога да го оправя?Благодаря ви предварително!

• 0
Публикувано

Пробвай да задържиш Home и Power бутоните докато се появи ябълката като начало. Попълни си профила.

• 0
Публикувано

Пробвах още преди да пиша,но не се получава отново и отново се включва този екран :(

• 0
Публикувано (редактирано)

Благодаря!Ще опитам още малко и ако все още имам проблем ще отида до сервиза!

Редактирано от pepejeans
  • 0
Публикувано

И се запознай с правилата, следващият път да не пляскаш постове където и както ти падне, че Кака лошо обяснява....

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...