Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Настройване на времето за повторение на алармата???

Featured Replies

Публикувано

Интересува ме дали е възможно и как точно да стане, да си настроя алармата да се повтаря (snooze) на 12 минути, а не на 9 както е стандартно. Надявам се някой да знае как точно би могло да стане.

Публикувано

Ами ще съдя от моя вече малко повече от седмичен опит с 3GS, такава опция няма. Както повечето неща и това е направено за "американци" т.е. максимално опростено/минимум настройки - то затова и хронометър/таймер/часови зони/аларма са в едно приложение. Може би ако има други приложения които да заместят стандартното ще може. Другия вариант е да се пипат разни XML(или аналога им при MacOS) файлове и да се промени оттам.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте!

Искам да попитам възможно ли е по някакъв начин БЕЗ ДА СИ СЛАГАМ ДРУГИ ПРИЛОЖЕНИЯ да си променя Snoozing времето, което е помежду двете аларми...

В смисъл сега като си настроя телефона да ми звънне и искам малко да поизчака натискам Snooze, но това време е прекалено много и ми е малко проблемно... за 9 минути пак съм заспал, че понякога пропускам и алармата... :D :D

Та въпросът ми е може ли да се направи примерно на минутка или две... мисля, че би било идеално.

Става въпрос за приложението Clock, което е вградено още с купуването на телефона.

Телефонът ми е iPhone 3GS 32GB Black fw. 3.0, jailbroken and ultrasn0wed

Благодаря предварително на всички отзовали се :)

Публикувано

Щом никой не е отговорил преди теб, не мислиш ли, че е няма как да стане?

Публикувано

Извинявай Тони, но дори не съм видял тази тема.... търсих "snooze", но или аз не съм видял или съм я прискочил...

Извинявам се още един път!!!

А в такъв аспект да попитам за някоя хубава апликация(часовник), която да е с настройка на това време... някой да знае ?

---------------------

ЕДИТ за Sladichuk: Ползвах си търсачката, но явно не съм видял темата и съм я прескочил.... надявам се извинението ми да бъде прието и изобщо не искам да се карам с никой.... Вие сте ХОРАТА, който ми помагат!!! Вие сте ХОРАТА, на който вярвам(не само поради факта, че сте пробвали всичко доста преди мен)!!! .... и т.н.

А сега пак да си наблегна на програмката(апликацията) .... Някой чувал ли е да има такава? Отзиви? Име? Репо или линк?

Публикувано

Преди да се скарате, ориентирайте се по заглавията на постовете, че това са 2 теми, които са сляти в една, щото някой не е ползвал търсачката, ами е шляпнал нова тема без да се замисли... :naughty:

Публикувано

Ето ви отговор защо е избрано 9 минути, а не нещо друго.

http://wiki.answers.com/Q/Why_do_snooze ... _9_minutes

Накратко - просто 9 минути се смята за стандарт за повторение на алармата. А защо няма опция за промяната мисля всички се сещате за причината - Стийв Джобс.

Публикувано

Настрой си няколко аларми на какъвто искаш интервал.

Публикувано
  • Автор

Аз търся пренастройване, защото ми трябва на 12 минути в интервали до 5-6 часа.

Ако трябва да си настроя 30 аларми, направо по-добре да си сложа и нокийката в джоба.

Публикувано

Разгледай Supreme Preferences (за FW 3+ го има в репото на xsellize).

Мисля, че там бях виждал възможност да си настроиш snooze-a.

Не съм сигурен, но можеш да погледнеш.

Публикувано

Нека започна със постът на mariankata и Supreme Preferences => Та гледах го задълбочено, но колкото и време да го наблюдавах така и не намерих настройка, позволяваща смяна на Snoozing time/Време на изчакване.

Преди около час, както си разглеждах форума по ЧИСТА СЛУЧАЙНОСТ попаднах на една тема на pe6o666, в която той е споделил с нас толкова дълго търсеният часовник, позволяващ промяна на времето на изчакване. Съответната тема е тук.

Надявам се да съм помогнал!

П.П. Благодарности на Grievous

Публикувано
  • Автор

Благодаря за коментара, но за съжаление не е много добро решение, защото:

1. Програмката трябва да е активна, за да работи!

2. Ако по време на "Snoozing"-а някой ти се обади, програмата се рестартира и "Snoozing"-а изчезва.

Предполагам, че с инсталиране на "Backgrounder" и пускането на "Alarm Clock!" в бекграунд ще мога да я ползвам както искам, но не ми се иска да инсталирам "Backgrounder"-а.

Най-добре би било, ако можеше оригиналния будилник да се настройва.

Публикувано

Ами логично е да се рестартира след позвъняване. Смята се, че след като говориш по телефона, то надали спиш. Това все пак е аларма, а не reminder.

Публикувано

Според мен не е много логично след като имаш САМО входящо повикване да се рестартира,.,.,.,. Доста неудачно е направено това, но въпреки всичко аз докато си спя почти винаги телефонът ми е на "Airplane Mode" и в 7:00 сутринта сам се спира, посредством една програмка.... та винаги можеш да използваш и това.

а в случай, че искаш да могат да те търсят и през нощта... то (по предположения) би си чул телефонът и би го "оправил" наново.

и както винаги има една малка вратичка от където може да се измъкне всичко - АКО ПРЕДПОЛОЖЕНОЯТА МИ, ЧЕ ЩЕ ГО ЧУЕШ ОТПАДНАТ

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.