Ради Аврамов Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 Има ли любители или професионални фотографи във форума?Аз съм от любителите и отдавна се канех, но вчера си направих акаунт в photo-forum и тепърва ще качвам по 3 снимки на ден.Цък Можем тук да споделим малко art фотография или просто въздействащи собствени снимки Моля темата да не се задръства със произволни или неавторски снимки(кой къде се снимал или снимки с лошо качество), а всеки да покаже най-доброто от себе си няколко снимки или линк към галерия в интернет. Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Септември 22, 2009 Автор Публикувано Септември 22, 2009 Точно това имах предвид!Ammcfc гледал съм ти профила (мисля,че от стария сайт), страхотни снимки!Страхотни места, евала! За непросветените : ammcfc Цитирай
mupo Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 И Adamov е на тази вълна. Ето от мен няколко снимки. Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3 Правени са с обикновена "сапунерка" Panasonix DMC-FX9, не са докосвали PS и както виждате не се доближават до вашите. :razz: Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 Ето и от мен няколко, които постнах вече в друга тема, но са от скоро. И аз като Миро съм далече от вашите, но с мойто Сони толкова. Опитвам се. :mrgreen: Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Септември 22, 2009 Автор Публикувано Септември 22, 2009 Още малко от лятото: Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 Има уникални неща :eek: Цитирай
deezel Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 И аз се занимавам, не на много професионално ниво (нямам DSLR, срам, снимам с бридж). Моите снимки са във фейсбук, снимам основно макрота и животни. Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Септември 22, 2009 Автор Публикувано Септември 22, 2009 Е покажи нещо де Цитирай
strangesamedogma Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 http://countgeoff.deviantart.com/ http://countgeoff.deviantart.com/gallery/ Обичам да експериментирам с всичко. Надявам се на някой да му харесат Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Септември 22, 2009 Автор Публикувано Септември 22, 2009 На мен много ми харесват! :coolphotos: :coolphotos: :coolphotos: Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 Тази я направих с телефона на връщане от морето. Ако се загледате внимателно, ще забележите "XIII" в облаците Цитирай
changer Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Това са лично ваши снимки нали??Има страхотни! В линка към ammcfc има снимки ,които съм виждал като тапети в разни сайтове, та въпроса ми е той ли е фотографа ,който ги е снимал?? А uncivilized и ти си страшно добър.Това с изгледа от скалата къде се намира? Цитирай
wsgar3 Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Ето и от мен малко....цък За съжаление, не остава много време за това хоби..... Цитирай
tonygti Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Ето ме и мен с няколко снимки правени с предишния ми телефон Nokia N80. И една правена с 2G-то. Цитирай
bombastyk Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Ето и от мен нещо. Снимано с iPhone 2G Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Септември 23, 2009 Автор Публикувано Септември 23, 2009 Това са лично ваши снимки нали??Има страхотни! В линка към ammcfc има снимки ,които съм виждал като тапети в разни сайтове, та въпроса ми е той ли е фотографа ,който ги е снимал?? А uncivilized и ти си страшно добър.Това с изгледа от скалата къде се намира? Мерси, това са Белоградчишките скали.Имам още много снимки, но не искам да задръствам темата.Във photo-foruma всеки качва само авторски снимки. Цитирай
stefanstoev Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Ето и моят профил http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=USER_PROFILE&USER_ID=4174 Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Септември 24, 2009 Автор Публикувано Септември 24, 2009 Поздравления за снимките Ето ви една photoshop гавричка с мен от преди малко : Цитирай
Adamov Публикувано Септември 24, 2009 Публикувано Септември 24, 2009 Страхотни сте. Евала. п.п. Ради, Тодор Георгиев да не ти е роднина?! Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Септември 24, 2009 Автор Публикувано Септември 24, 2009 Нямам нииищо общо с него, освен програмката, която ни обединява. Цитирай
Toni- Публикувано Септември 24, 2009 Публикувано Септември 24, 2009 Ето и от мен няколко красиви попадения от преди няколко месеца. Качестовото не е кой знае какво, но е задоволително. Снимките са правени с iPhone 3G. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.