C-h-e-f-o Публикувано Април 30, 2011 Публикувано Април 30, 2011 (редактирано) $6.99 Category: Games Released: Apr 27, 2011 Version: 1.0.0 1.0.0 Size: 589 MB Finally a true real-time, full-3D MMORPG comes to the App Store: Explore a vast heroic fantasy world and join thousands of players in this massively multiplayer online experience that pushes the boundaries of epic! ** FREE 3-MONTH SUBSCRIPTION GRANTED at your first log in! Then you can renew your allegiance for only $0.99/month, $1.99 for 3 months or $2.99 for 6 months! ** ** IMPORTANT: Please make sure your device is compatible with this app. Compatible devices include: iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch 3G & 4G and iPad 1 & 2. A Wi-Fi connection and a Gameloft LIVE! account are required to play the game. ** Редактирано Април 30, 2011 от C-h-e-f-o 4 Цитирай
apomarinov Публикувано Април 30, 2011 Публикувано Април 30, 2011 (редактирано) Имаш предвид WoW 1:1. п.п. Аха значи вече сме примерни Редактирано Май 1, 2011 от apodjeki Цитирай
spote Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 Може ли линк за сваляне, защото аз не го виждам ? Или играта не е кракната все още? Цитирай
satanatos Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 Имам я инсталирана ( кракната ), но не тръгва през 3G - oпитах с my3g, както и с 3G Unrestrictor - грешката е една и съща - 30003 , за която има доста писано в GL форума. Странното е че през WiFi работи нормално. Ако успея да я подкарам през 3G, със сигурност ще я купя оригинална. Весело на всички ! 1 Цитирай
dmxy Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 (редактирано) И аз не мога да влезна през 3g показва ми същатата грешка - 30003, ако някой някак си успее да влезне да пише (: Редактирано Май 1, 2011 от dmxy Цитирай
satanatos Публикувано Май 2, 2011 Публикувано Май 2, 2011 Значи на мен в момента ми работи през 3Г. Ето как тръгна при мен : Използвах офисната Wifi мрежа да се логна, после минимизирах играта ( пратих я в бекграунд) и от настройките изключих Wifi-то. Играта продължи да работи нормално . Естествено имам инсталирано my3G и играта е активирана в неговите настройки. Явно проблема е в ИП-то на М-Тел от което минава проверката при логване и един път вътре, може да се играе. Друг е въпроса какво ще стане като/ако ми изчезне обхвата - примерно в някой мол или метрото. Най-вероятно ще се наложи да прилагам същата тактика. Дано съм помогнал на някой. Цитирай
apomarinov Публикувано Май 4, 2011 Публикувано Май 4, 2011 На който му тръгва през 3Г значи връзката му е с по-бърза скорост от на тези които не им тръгва, иначе защо ако не бавната връзка да не направят играта и за 3Г? Цитирай
satanatos Публикувано Май 4, 2011 Публикувано Май 4, 2011 Само ще ти споделя от опит - играл съм WoW през 3G-то и EDGE на телефона - тетърнат интернета към лаптопа ми и няма проблем. Реалния трафик на играта не е изобщо голям, така че причината е друга - поне според мен Цитирай
apomarinov Публикувано Май 5, 2011 Публикувано Май 5, 2011 Може. Все пак преди нета е бил 64/128к и е имало ммо игри. Цитирай
GalaxyNET Публикувано Май 6, 2011 Публикувано Май 6, 2011 (редактирано) Страшна е играта ... Който иска да играе през 3г да си свали My3G от инсталера. Редактирано Май 6, 2011 от GalaxyNET Цитирай
kojona Публикувано Май 14, 2011 Публикувано Май 14, 2011 Може ли да качите играта някъде, защото от инсталуса започва да зарежда и ъплоуда умира след няколко минути. Цитирай
Aevan Публикувано Юни 15, 2011 Публикувано Юни 15, 2011 Някой може ли да ми каже как играта върви на 3gs за да знам дали има смисъл да си я купя, дали насича и дали има лаг ме интересува главно ? Цитирай
Razer Публикувано Юни 16, 2011 Публикувано Юни 16, 2011 А Какво ще рече?: ** FREE 3-MONTH SUBSCRIPTION GRANTED at your first log in! Then you can renew your allegiance for only $0.99/month, $1.99 for 3 months or $2.99 for 6 months! ** Уж Bulgarian iPhone.. ама всичко трябва ние да си превеждаме!?!?!? WTF?!?! Междудругото играта е намалена на 0.79цента за лимитиран период както и няколко други Gameloft-ски игри.. ще изкупя светилата, но това с плащането след 3-те месеца ме притеснява.. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 16, 2011 Публикувано Юни 16, 2011 Булгариен ама някъде другаде, тук сме BGiPhone;) Двайсет човека на хиляди! Не отговаряме за хора които не са в зелено. Напъни се и ти малко Цитирай
naidenoff Публикувано Юни 16, 2011 Публикувано Юни 16, 2011 (редактирано) А Какво ще рече?: ** FREE 3-MONTH SUBSCRIPTION GRANTED at your first log in! Then you can renew your allegiance for only $0.99/month, $1.99 for 3 months or $2.99 for 6 months! ** Уж Bulgarian iPhone.. ама всичко трябва ние да си превеждаме!?!?!? WTF?!?! Междудругото играта е намалена на 0.79цента за лимитиран период както и няколко други Gameloft-ски игри.. ще изкупя светилата, но това с плащането след 3-те месеца ме притеснява.. Мъко...мъко.....ще викаме Не(в)олята Редактирано Юни 17, 2011 от Alxx® Кой ще викаме? :) Цитирай
apomarinov Публикувано Юни 17, 2011 Публикувано Юни 17, 2011 А Какво ще рече?: ** FREE 3-MONTH SUBSCRIPTION GRANTED at your first log in! Then you can renew your allegiance for only $0.99/month, $1.99 for 3 months or $2.99 for 6 months! ** Уж Bulgarian iPhone.. ама всичко трябва ние да си превеждаме!?!?!? WTF?!?! Междудругото играта е намалена на 0.79цента за лимитиран период както и няколко други Gameloft-ски игри.. ще изкупя светилата, но това с плащането след 3-те месеца ме притеснява.. Ами то тва с плащането да продължиш да играеш не бих казал че е главния проблем. Аз я играх месец и половина, станах 33лвл и така са го направили, че или почваш супер яко да се мъчиш или трябва да почваш да плащаш. Примерно за някакви итеми за да можеш да си крафтнеш армори и т.н. и я изтрих Цитирай
Jakkal Публикувано Юни 20, 2011 Публикувано Юни 20, 2011 Какво ли не опитвах и не мога да си я купя без да имам банков акаунт в америка, защото itunes акаунта ми е в амриканския стор. Пробвах и през peypall, но и там иска да имаш банков акаунт в US. Ако си направя бг акаунт и я купя от него ще има ли конфликт с останалите приложения, които са инсталирани през американския? Цитирай
eek Публикувано Юни 26, 2011 Публикувано Юни 26, 2011 Не би трябвало да има проблем. След като си я трансферираш в Itunes. А иначе само ще трябва да сменяш юзерите за да е ъпдайтваш. Цитирай
graver Публикувано Юли 1, 2011 Публикувано Юли 1, 2011 Какво ли не опитвах и не мога да си я купя без да имам банков акаунт в америка, защото itunes акаунта ми е в амриканския стор. Пробвах и през peypall, но и там иска да имаш банков акаунт в US. Ако си направя бг акаунт и я купя от него ще има ли конфликт с останалите приложения, които са инсталирани през американския? Имаш предвид банкова карта И аз съм с американски акаунт в iTunes-a и си кувувам iTues Gift Cards от ebay и си ги redeem-вам през iTunes-a и така пазаря. Цитирай
eek Публикувано Юли 1, 2011 Публикувано Юли 1, 2011 Дано е намалят пак. Така като гледам както са почнали с тия намаления за 4ти Юли половината appstore е намален Цитирай
The Shaman Публикувано Април 2, 2012 Публикувано Април 2, 2012 What's New in Version 1.1.0 Order & Chaos: Rediscover the Realm of Order & Chaos thanks to the new iPad Retina display! A new dungeon for your favorite MMORPG, Order & Chaos Online. Enter Sailen: The Lower City and fight many great bosses including minotaurs, goblins, scorpions and more. Keep having fun in the realm and don’t forget, the first anniversary is coming soon! New content • Sailen: The Lower City dungeon in both Legend and Normal mode (level 40 required) • New quests • New high-level items Bug fixes and adjustments • New iPad support • Graphics improvement (iPhone 4S & iPad 2) • Server code optimizations • Bug fixes Цитирай
shadowlesssss Публикувано Април 2, 2012 Публикувано Април 2, 2012 Може ли 1 работещ линк на ЛС,че е изтрита навсякъде в Installous. Цитирай
Nick Snow Публикувано Април 5, 2012 Публикувано Април 5, 2012 Някаква идея дали може да се включат bluetooth мишка и клавиатура и на apple tv-то да.... Цитирай
djokando Публикувано Май 17, 2012 Публикувано Май 17, 2012 С някоя програма от апп стора дали може да подкара през 3G ? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.