WolfDale Публикувано Април 30, 2011 Публикувано Април 30, 2011 Здравейте, Може ли някой да ме насочи какъв е на сигурният и най-евтин начин за закупуване на продукт и доставката му до София. Става въпрос за стока от amazon.co.uk . Ще бъда благодарен ако ме посъветвате и фирма, която да използвам! Цитирай
The Shaman Публикувано Април 30, 2011 Публикувано Април 30, 2011 http://www.econt.com/2010/03/да-изкупим-британия/ 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Април 30, 2011 Публикувано Април 30, 2011 Купувал съм неща от там, с кредитна карта и пристигнаха за седмица. Никакъв проблем! Цитирай
tonygti Публикувано Април 30, 2011 Публикувано Април 30, 2011 Да, от амазон май няма проблем каквото и да поръчваш, от ибей обаче е по-кофти. За доста неща не се предлага доставка до БГ. Наскоро така трябваше да поръчам едни полуоски с карета за Фокус. Молих човека, писах му мейли и не иска и не иска. Накрая се принудих по Еконт да ги пращам (71 лева доставка за 15кг) и пак излязоха наполовина отколкото от тука да се купят... Цитирай
Nistel Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 Човека пита за евтин начин а не най-скъпия възможен - Еконт убиват с цени. http://empresa.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3 2 паунта на килограм някъде беше преди тези Цитирай
The Shaman Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 Човека също така пита за най-сигурния начин Всяка себе уважаваща се фирма би отделила някой лев за нормален и не безплатен сайт. Цитирай
tonygti Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 Айде да смятаме. Аман от многознайковци. 2 паунда викаш за килограм. 15кг по 2 прави 30 паунда = 66.75лв. С Еконт ми стъпи на 71 лева до офис на Еконт в Плевен. То голяма разлика, баси тия 5 лева. Само дето с Еконт е доста по-сигурно и пристигна за 5 дни от самото закупуване от човека. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 Ако се бръкнеш може да пристигне и на следващия ден. Цитирай
WolfDale Публикувано Май 1, 2011 Автор Публикувано Май 1, 2011 (редактирано) Благодаря за отговорите, ще проуча проблема с еконт и емпреса. До колкото разбрах вторите са сдружение на майки от bgmama , така че може би са надеждни Редактирано Май 1, 2011 от WolfDale Цитирай
matsan Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 Надежни и евтини са.Минусът е бавната доставка. Цитирай
Nistel Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 до 20кг-1,20 £/кг; до 50кг-1,10 £/кг; до 100кг-1,00 £/кг; над 100кг-0,90 £/кг. Моя грешка за цената. Коментарите ви за сигурността няма да ги коментирам очевидно не сте запознати .. Цитирай
tonygti Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 Може да са надеждни, но супер неудобни. Имат доставка до няколко града на БГ. Ми за някой друг град какво правим? Пращаме пак с Еконт и се получава същата цена, с тая разлика, че ти идва след месец, а не след 5 дни. Цитирай
B_A_D Публикувано Април 4, 2012 Публикувано Април 4, 2012 (редактирано) Здравейте банда. От скоро започнах да отварям английския ebay. Прави ми впечатления, че стоките от там 90% нямат доставка до България. Разбрах, че Eконт предлагат услуга - доставка от Великобритания и имам няколко въпроса. Този "Norsk E-CAGE" как е правилно да се впише ? Не мога да въведа пълния им номер 0044 7780 881982 а само 7780 881982 Така изглежда в момента. Ако има грешка казвайте. Редактирано Април 4, 2012 от B_A_D Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 4, 2012 Публикувано Април 4, 2012 (редактирано) Има грешка, да. И то доста груба... В изписването ти на думата "така". Всичко е наред с номера. 0044 е кода. В България не въвеждаш всеки път с +359, нали? Редактирано Април 4, 2012 от DreamcatcheR Цитирай
miroslavm Публикувано Април 4, 2012 Публикувано Април 4, 2012 Здравей,ако искаш разгледай тая http://gabco.org/ фирма за доставка,не им правя реклама но много пъти съм поръчвал от UK със тях и съм много доволен.Доставят поръчки от всички онлайн сайтове от UK.Тарифата им е 2,20лв на килограм,офисът им е в София но изпращат със Спиди до други градове във България,цената също е много добра от 5до10kg мисля че беше 6лв.Доставката от Англия до София пристига за 7/8 дена.Досега никога не съм имал проблеми с тях. Цитирай
B_A_D Публикувано Април 5, 2012 Публикувано Април 5, 2012 Пффф тия от Еконт са за СЪД ! Тия дни ще поръчам с http://gabco.org/ и ще пиша как е минало. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 5, 2012 Публикувано Април 5, 2012 Що?? Аз съм ги ползвал за доставка от Англия и съм доволен. Цитирай
B_A_D Публикувано Април 5, 2012 Публикувано Април 5, 2012 (редактирано) Еконт - Транспорт на стоки UK до BG - 1кг = 34.80 лв gabco.org -Транспорт на стоки UK до BG - 1кг = 2,20 лв Некак си не е готино да поръчваш от Еконт немислиш ли ? Редактирано Април 5, 2012 от B_A_D Цитирай
The Shaman Публикувано Април 6, 2012 Публикувано Април 6, 2012 Не мисля Всеки сам решава на какво да заложи Цитирай
algor Публикувано Април 6, 2012 Публикувано Април 6, 2012 gabco.org -Транспорт на стоки UK до BG - 1кг = 2,20 лв А ти някак си недей да подвеждаш и бъди така добър да даваш коректно инфо, защото хората четат първосигнално и ще се излъжат. Това е цената на килограм, да, но всяка една стока, поръчана от там има оскъпяване и се добавят различни по размер такси, докато цената на Еконт е фиксирана и крайна. Чети внимателно и давай цялото инфо друг път. Цитирай
miroslavm Публикувано Април 6, 2012 Публикувано Април 6, 2012 (редактирано) Здравейте, Може ли някой да ме насочи какъв е на сигурният и най-евтин начин за закупуване на продукт и доставката му до София. Става въпрос за стока от amazon.co.uk . Ще бъда благодарен ако ме посъветвате и фирма, която да използвам! Аз не подвеждам никого.Пазарувам от Англия всеки месец.Някой от сайтовете може да имат такса за доставка до Gabco(то си пише на всеки сайт) ,например SportsDirect вземат 4 лири за стока под 50 лири,други сайтове не вземат нищо,но и да вземат то е минимално.Твоите крайни фиксирани цени на Еконт ги видях,тройно по големи.Казвам го пак ,НИКОЙ не подвеждам,до сега несъм платил и стотинка повече към Gabco.Ето ти пример за някои мои доставки.Българите все не вярваме. Редактирано Април 6, 2012 от miroslavm 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 6, 2012 Публикувано Април 6, 2012 Хм, звучи много добре това с gabco.. Ще взема и аз да ги пробвам някой път. Обикновено, когато си харесам нещо и продавача на доставя до БГ, просто го поръчвам от другаде (макар и на малко по-висока цена). Благодаря за споделеното Цитирай
miroslavm Публикувано Април 6, 2012 Публикувано Април 6, 2012 Когато се регистрирате в gabco,ви дават ID-номер който задължително го вписвате пред името си в регистрацията на английския сайт от който ще пазарувате. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.