voivoda Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 Понеже аз доста програми смених, докато намеря най-лесният и бърз начин за тази манипулация, реших да споделя "откритието" си. За тези, които не знаят казвам, че докъто слушате музика на своя Iphone/Ipod Touch можете да четете текста на песента, която свири в момента. Не е караоке, но пак си е доста добре. За целта трябва в таг-а на mp3-ката да е добавен текста. Програмата, с която това става почти без никакви усилия е MiniLyrics. Ето какво се изисква от вас: 1. Инсталирате я. 2. Пускате winamp, цъкате с десен бутон върху прозореца на MiniLyrics(той се отваря като plug-in на winamp) и избирате "Настройки..." 3. Слагате двете отметки, които ще видите на снимката по-долу. Отметките, които трябва да поставите 4. Готово! Сега просто пускате всичките си песни за по 1 секунда, колкото да си свали лириките. 5. Качвате си музиката на своя Iphone/Ipod Touch Не знам дали на всеки FW може да се четат лириките. Аз съм с 3.0 1 1 Цитирай
Anthony Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 Благодаря за хубавото и полезно ръкводство. Само да добавя, че ако искате да е като kareoke - TuneWiki от AppStore. Безплатна е, но ви трябва интернет и сама си намира текстовете. Цитирай
stamatov Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 Anthony, това приложение е уникалко (TuneWiki). Пуснах 50-тина песни на всички текстовете вървяха перфектно- синхронизирани по време, без грешка. Мерси и на двамата за информацията - в две мнения, две супер полезни програмки, не като някои други теми 11 страници и почти нищо Цитирай
Mninov Публикувано Октомври 8, 2009 Публикувано Октомври 8, 2009 Малка добавка - инсталирах програмата и тя има опция да се асоциира и с iTunes, освен с Winamp. Сответно диретно през iTunes си прослушваме за секунда песните и в инфото на песента в подменюто Lyrics си зарежда текста. За съжаление, обчаче, при фирмуеър под 3.0 не дисплейва лириките :cry: Цитирай
Plamen-4u Публикувано Октомври 12, 2009 Публикувано Октомври 12, 2009 Нямам търпение да го пробвам и се надявам наистина да стане,защото много обичам да си гледам текста на песничките Цитирай
bronc Публикувано Октомври 29, 2009 Публикувано Октомври 29, 2009 Направил съм така настройките, но не запазва текстовете автоматично, а трябва аз да давам save. Някой знае ли защо е така edit: Проблемът беше в плеъра - foobar2000. С iTunes става, ама с него не. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.