Haunted Публикувано Юли 22, 2009 Публикувано Юли 22, 2009 Не можах да открия точния раздел и пиша в този, ако има проблем преместете темата. В тези дни мисля да си купя нови слушалки и се насочих към AKG 324P. Гледам също така цената да е приемлива, а ако някой пък предлага нещо втора ръка да пише едно ЛС за обявата. Гледам, че тези слушалки в е-bay са 16$, а аз повече от 30лв. не бих да за слушалки. Така че чакам всякакви предложения. Цитирай
Andrioman Публикувано Юли 22, 2009 Публикувано Юли 22, 2009 Слушалките които ползвам са "KOSS" и са американски.Обаче струват около 150лв.Почти съм сигурен,че тук в БГ никой не ги знае,но това е разбираемо заради цената.В Норвегия и Швеция почти всеки човек е с такива слушалки.Аз съм музикант и се занимавам със студийна дейност и за мен това са слушалките с най-здрав саунд(пробвал съм много други)!Мен ако питаш не си купувай слушалки които се вкарват в ухото(особено евтини) и гледай честотнити характеристики.Успех! Цитирай
BANNN Публикувано Юли 22, 2009 Публикувано Юли 22, 2009 а аз повече от 30лв. не бих да за слушалки. Цитирай
Haunted Публикувано Юли 22, 2009 Автор Публикувано Юли 22, 2009 Абе да имах пари щях да ги дам. На ден слушам над 8 часа музика, но просто това са супер много пари може би след време вече ще си взема наистина качествени. А на мен ми трябват такива "където се пъхат в ухото", защото като излезна за мен е много грозно някой да е с огромни слушалки на главата. В нас си имам едни Altech Lansing и съм доста доволен. Цитирай
tonygti Публикувано Юли 22, 2009 Публикувано Юли 22, 2009 Еми вземи си такива, които се вкарват в ухото и гледай пак да са Altec Lansing. Много здрава американска марка. Цитирай
Haunted Публикувано Юли 23, 2009 Автор Публикувано Юли 23, 2009 В момента се чудя от АКГ 324 или Razer-a, съвети? Изчетох доста неща и все още не мога да избери, в момента съм с АКГ 312 и съм доста доволен, но е време да ги сменя. Акгто ново е 69лв, а Рейзъра 55лв в технополиси и маркети, но гледам в е-бей акгто е 16$ ? Цитирай
stefanstoev Публикувано Юли 23, 2009 Публикувано Юли 23, 2009 И аз бях доволен от AKG. Сега съм с BOSE, но те са доста скъпички, но и разликата в звука е огромна http://www.bose.co.uk/GB/en/home-entertainment/personal-audio/headphones/bose-audio-headphones/bose-in-ear-headphones/index.jsp. Препоръчвам ге на всеки ценител на качествената музика. Много добре са балансирани и са много удобни. Повечето слушалки изморяват ухото и започват да убиват след продължителна употреба. BOSE са измислили нова форма, която е много по-удобна. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 23, 2009 Публикувано Юли 23, 2009 В момента се чудя от АКГ 324 или Razer-a, съвети? Изчетох доста неща и все още не мога да избери, в момента съм с АКГ 312 и съм доста доволен, но е време да ги сменя. Акгто ново е 69лв, а Рейзъра 55лв в технополиси и маркети, но гледам в е-бей акгто е 16$ ? Не се чуди. Цитирай
prometel Публикувано Юли 24, 2009 Публикувано Юли 24, 2009 Преди време и аз доста се чудих и си взех модела на RAZER. Много съм доволен. Само за информация- в София ги няма в нито един Техномаркет. Аз си ги поръчах(пак от техномаркет) и ми ги изпратиха от Враца. Цитирай
BardoSore Публикувано Август 1, 2009 Публикувано Август 1, 2009 Аз се снабдих преди близо половин година с AKG K319 за 100-на лева от ebay.co.uk,вадят прекрасен звук. Иначе слушалките от комплекта на Samsung YP-T10,колкото и да не доумявам,не отстъпват по нищо на AKG-то и свирят брутално.Някой,ако знае модела да пише. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 2, 2009 Публикувано Август 2, 2009 Виж характеристиката на К340 http://www.akg.com/personal/K_340,pcatid,7,pid,103,_psmand,1,show,specs.html Според мен по нататък е безсмислено да се обсъжда. Честотния обхват и чувствителноста са като на Hi-End колони с отделни суб и пищялка. Цитирай
deezel Публикувано Август 2, 2009 Публикувано Август 2, 2009 Razer или Creative Zen Aurvana. За по-малко пари - Philips. Цитирай
alessandros Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 аз съм със AKG K416P страшен звук аз съм доволен много. Струваха някаде около 120 лв. Цитирай
lucky_86 Публикувано Октомври 17, 2009 Публикувано Октомври 17, 2009 Предложете ми слушалки до 100на лева. http://www.bose.co.uk/GB/en/my-cart/index.jsp Teзи слушалки, при закупуването им, дават втори чифт за 40 евро. Тоест два чифта идват за 240лв. Ако някой иска, да направим комбина, да купим 2 чифта, по 120лв идва единия. Цитирай
akozo Публикувано Октомври 18, 2009 Публикувано Октомври 18, 2009 Макар и да съм пристрастен към фирмата Bose,ето ти два модела по евтини и според много потребители имащи много по добър звук: http://www.sennheiser.com/sennheiser/ho ... Open&row=2 http://www.amazon.com/Etymotic-Research ... 71&sr=1-20 Цитирай
smilymz Публикувано Ноември 24, 2009 Публикувано Ноември 24, 2009 Здравейте с Iphone 2G съм и се интересувам дали слушалки skullcandy G.I ще работят на моят Iphone. Мерси. Цитирай
mupo Публикувано Ноември 24, 2009 Публикувано Ноември 24, 2009 Ще работят стига да можеш да ги "напъхаш" в жака, който е навътре в корпуса на телефона при 2G т.е. жака им трябва да е с малък диаметър и да е прав (а не Г-образен), ако ли не ще трябва да си вземеш допълнително адаптерче. Цитирай
EPOS Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Аз ползвам AKG-324P и мога да споделя,че за тази цена си заслужават всяка стотинка. Успех. Цитирай
kenvelo1992 Публикувано Декември 27, 2009 Публикувано Декември 27, 2009 Ако някой се чуди какви слушалки да си вземе решението е - AKG 324 P. В iStore в София струват 80 лв. , а в ТЕХНОМАРКЕТ са 69 лв. Всеки един цент си заслужава ! П.П. Бях си купил преди таки АКГ бели , но ги изгубих и веднага на следващия ден отидох до ТЕХНОМАРКЕТ и си купих отново. Зарибявка си е :/ Цитирай
Luniz Публикувано Декември 28, 2009 Публикувано Декември 28, 2009 От доста време (повече от месец) гледам и сравнявам характеристики в нет-а именно за слушалки... Спрял съм се на Ultimate Ears...тъй като не видях някой да е написал нещо...моля споделете впечатленията си! Цитирай
georginn Публикувано Декември 28, 2009 Публикувано Декември 28, 2009 Знам, че не тук е темата! Но за да не отварям нова някой тествал ли е bh-503 на нокия дали са съвместими с iPhone 3G? http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=27909 Цитирай
ReCcA Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 Не би трябвало да има проблем , защото попринцип bluethooth-a само за това става (без програмки де) . Цитирай
chayanne Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 Няма никакъв проблем. Аз ползвам ВН-501. Цитирай
georginn Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 А бутоните за контрол няма да могат да се ползват или? Цитирай
chayanne Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 На ВН-501 има бутони за регулиране силата на звука и те работят. Няма за преминаване към следваща песен примерно, както е при ВН-503 и не мога да ти кажа дали ще функционират. Не виждам проблем да ги пробваш на място ако не ги поръчваш онлайн. Аз мойте ги пробвах преди да ги купя. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.