Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Една от големите липси на iPhone/iPad в България е, че не можеше да се слушат радия и да се гледа телевизия.

Ако проблема с радиото го фиксирахме доста успешно с BGLiveRadio http://itunes.apple.com/app/bgliveradio/id406581689?mt=8

то проблема с телевизиите беше доста голям и нерешим.

До днес!

От днес имаме експериментално излъчване на телевизия за iPhone/iPad с канал TV1.

Можете да опитате и вие на следния адрес:

http://office.bgdn.net:8888/~peternikolow/video/

Всякакви коментари и мнения са добре дошли. Не се притеснявайте да пишете във форума.

Мениджърите на самата ТВ също четат самия форум и обратната връзка ще им е интересна.

Публикувано

Поздрави и от мен за труда.

Забелязах, че има проблем със разпъването на картината. В момента тече някакво предаване със субтитри и долния ред е отрязан. Също и звука е много компресиран. Знам, че това е за да може да е по-лек стрийма, но пък е дразнещо.

Публикувано

Движи без гршка, браво. Никакви проблеми на 3G.

Публикувано

При мен, никакви грижи....перфектно е..

Браво бате Пепи :yahoo:

Публикувано

Има проблем с лекото отместването на картината, както бе споменато по-горе, както и със звука - звучи като през тръба. Може би ще е добре да е малко по-лек стрийма.

Публикувано

Картината и звука вървят нормално, формата обаче не е точен и както каза колегата яде долния ред на субтитрите. Успех, дано има повече такива канали!

Публикувано

Сайта на самата телевизия е ето тук:

http://www.tv1channel.org/

Относно стрийма - експериментален е и ще претърпи доста корекции. Но обратната връзка е важна. Всякакви мнения, коментари и забележки са добре дошли.

Публикувано

Все още не съм го тествал, понеже съм на работа, но искам да попитам някой засече ли какъв трафик прави този стрийм ? Питам, защото договора ми е с Виваком и на всички ни е известно, че техните пакети за интернет не са от най-обемните, за цените на които ги предлагат.

Публикувано

При мен върви без проблеми. :naughty3:

Публикувано

Браво Пепи !

На iPad-а .върви без никакъв проблем !yahoo.gif

Това наистина липсваше. Дай боже още !

Публикувано

то проблема с телевизиите беше доста голям и нерешим.

До днес!

Доста силни думи ;)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Мдааа, и сега си е проблем.

Някаква идея защо не работи линка?

Редактирано от V304JOR
Публикувано

Браво!

Както всичко в България, всяко чудо за 3 дни. :sad:

Мерси за пояснението!

Публикувано

Спокойно, не е всяко чудо за три дни. Просто пуснахме един стриим с тема за да се натовари и да видим дали ще издържи. Е издържа теста, сега очаквайте продължение...

Публикувано

Е, радвам се за това което прочетох!

Надявам се да е as soon as possible :)

Успех ви желая за по-бързо пускане! :p

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...