Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

This accessory is not made to work with iphone

Featured Replies

Публикувано

Ако започне да ви излиза този надпис твърде често и не сте се опитвали да закачате някакъв несъвместим хардуер с iPhone-a, то най-вероятно имате проблем с dock-а. Решенията са две:

1) Почиствате основно dock-a отдолу с въздух под налягане, клечка за зъби, СУХА четка за зъби или каквото имате под ръка.

Ако това не помогне най-вероятно става въпрос за хардуерен проблем (както е при мен), ако сте в гаранция връщате телефона в Apple за да ви го сменят.

2) Ако не е в гаранция:

2.1 Теглите този файл: http://www.huanix.com/iapd

2.2 Правите си бекъп на /System/Library/PrivateFrameworks/IAP.framework/Support/iapd файла

2.3 Качвате файла от т.2.1 в /System/Library/PrivateFrameworks/IAP.framework/Support/

2.4 Сменяте правата на новокачения файл на 755

2.5 Restart

2.6(optional) Мислите за смяна на телефона :)

След смяната на този файл pop-up-а, който излиза ще престане и почти няма да имате проблеми със звука, въпреки, че може да се наблюдава повишен CPU usage и проблеми с iPod приложението в зависимост от това колко ви е прецакан dock-a.

Публикувано

popup blocker от cydia :)

viewtopic.php?f=18&t=2434

Публикувано

Аз имах този проблем само като ходех на работа,а там имаше някакво Wi-fi към което само се опитвах да се свържа.

Махнех ли се от работа и този проблем изчезваше.

Изключех ли Wi-fi то на телефона,пак не ми даваше този надпис.

Не знам на какво се дължи...

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте наскоро ми се наложи да пътувам с кола около 1500 км и ми трябваше зарядно за кола, взех от един приятел и като го свържа в колата ми изкарва въпросния надпис и не ми зарежда телефона. Ще се оправи ли ако сложа тази програма и вече дали ще ми зарежда телефона?

Публикувано

Добре, ако проблема се окажа хардуерен дали в форумния сервиз ще може да се оправи ?

Публикувано

На една крачка си, не пречи да опиташ. Сигурен съм, че ако е, там ще ти помогнат ;)

Публикувано
Здравейте наскоро ми се наложи да пътувам с кола около 1500 км и ми трябваше зарядно за кола, взех от един приятел и като го свържа в колата ми изкарва въпросния надпис и не ми зарежда телефона. Ще се оправи ли ако сложа тази програма и вече дали ще ми зарежда телефона?

На твое място, бих се отказал да ползвам това зарядно.

Публикувано

На мен ми се появява ако колата не е на контакт :think:

Публикувано

Купих си зарядно Belkin от Техномаркет, викам си взех си хубаво зарядно. Боцкам го в колата, забождам кабела в телефона и воала - гадното съобщение.

Е как е възможно, при никакъв друг кабел не ми е излизало това? Все пак телефона си се зарежда. Странна работа.

Публикувано

Тръкни малко буксата на дока, с четка за зъби примерно. Аз също съм с Belkin micro, но ползвам оригиналния кабел и нямам такъв проблем.

Публикувано

Може да си взел зарядно за iPod.

• 3 години по-късно...
Публикувано

Доста съм закъснял, като гледам от кога са последните мнения, но се надявам някои да помогне. На мен този проблем ми се появи след като включих телефона в зарядното за колата, което със сигурност е голямо менте. Ползвах това клипче

и след като качих pop-up blockera сега досадното съобщение не се появява, обаче нямам системните звуци и звука на плеара. Странното е че като го включа на зарядно се появява звука. Изключа ли го от зарядното звука пак изчезва. (Да вметна, че трябва да е включено и в ел.мрежа) Опитах да е на зарядно, но без да е в ел.мрежата, но пак неработи. Странното за мен е че трябва да има ток към телефона за да работи звука. Има ли какво да се направи и защо като е на зарядно всичко работи, а като не е неработи? Чудя се дали да не го разглобя и да му сменя doka, но първо исках да съм сигурен, че няма някое друго решение на проблема ми.

Благодаря предварително на отзовалите се!!!

Редактирано от kestena

Публикувано

Разкарай поп-ап блокера и ползвай оригинални зарядни или поне кабели. Ей горе съм писал с к'во съм, имам и ментак, но кабелът е оригинален. Логично.

Публикувано

Не съм сигурен, че те разбрах правилно. Казваш да махна поп-ап блокера да си взема качествено зарядно и звука ще ми се оправи? Дали, в смисъл то след като ми е повреден дока, не разбирам как едно оригинално зарядно ще оправи нещата. Ако си сигурен ще те послушам, но някак не си обеснявам как ще се случи. Обясни ми ако не е нахално. Поздрави!

Публикувано

Вместо да губиш време и пишеш, можеше да опиташ. Откъде си сигурен, че ти е повреден докът?

Цитирането на последен пост е СПАМ! Спазвай правилата!

Публикувано

Ами след като се появява това съобщение This accessory is not made to work with iphone и няма звук, а 4 години до сега всичко си е работило ме навежда доста стабилно на мисълта, че е заминал дока. Пък и ми дават друг док за 10лв., то зарядното сигурно по скъпо ще ми излезе. И за това исках съвет, но неразбирам как едно ново зарядно ще поправи счупения док, ако е счупен. Затова изках да ми обясниш.

Публикувано

Пак опираш до въпроса - как си сигурен, че дока е заминал? Почисти ли го поне? Замерва ли ампеража на зарядното? Кабела? Четворката ми е давала купища подобни предупреждения даже и с истински аксесоари. И, то от какво? От окислени крачета на дока.

Публикувано

Вярно забравих да кажа какво съм му правил. Чистих го със суха четка за зъби и след това го издухах на компресора, след като това не помогна, взех контактен спрей и яко напръсках, даже екрана намокрих, който по късно изсъхна, но така и не се оправи. Ще видим какво ще му правя!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.