Severus Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 Хайде честито! Пуснаха го най-накрая! :razz: http://www.google.com/mobile/products/sync.html#p=apple Screen shot 2009-09-22 at 20.09.08.png[/attachment:1c3xq7ao] Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 Дам, работи. И в Сетингс ми се появи подменю Push. Цитирай
trader Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 Important! Google Sync uses the Microsoft® Exchange ActiveSync® protocol. When setting up a new Exchange ActiveSync account on your iPhone, existing data may be removed from your phone. Please make sure to back up before you set up Google Sync. Потребителите с Exchange да са внимателни и да прочетат добре инструкциите. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 Само дето сега ми излиза съобщение, че паса ми е невярен. Хммм. Сега ще видим тая работа. Цитирай
Vancuver Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 ЪЪЪ... Аз от край време си ползвам акаунта от Gmail... Каква е цяла идея на това? Или аз не разбрах нещо? Извинявам се за тъпия въпрос, ама... Цитирай
trader Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Великия Google е подкарал Microsoft Exchange Server и сега си правиш акаунт тип Exchange на iPhone и имаш "пуш" . Цитирай
gpe Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 постоянно дава "Невярна парола"!!!!!!!!! Цитирай
Jorky_pld Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Разбрахме че на всички ни дава грешна парола.Няма смисал да се повтаряте и спамите.Моделаторите си знаят работата и ако има решение на проблема ще се спомене в темата. :mrgreen: Цитирай
Nistel Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Това го има от сигурно половин година. С него след всеки нов фирмуер си връщам контактите. Цитирай
Severus Публикувано Септември 23, 2009 Автор Публикувано Септември 23, 2009 Exchange Server и push mail е от сега! Цитирай
dika Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Разбрахме че на всички ни дава грешна парола.Няма смисал да се повтаряте и спамите.Моделаторите си знаят работата и ако има решение на проблема ще се спомене в темата. :mrgreen: Не на всички...ако имате стари настройки на GMAIL махнете ги...те дават това съобщение...при мен така се оправи... Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Потвърждавам. Забравих да пиша снощи Цитирай
trader Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Имам exchange на телефона от 3.0 бета 3 ... от около 6 месеца. Цитирай
Severus Публикувано Септември 23, 2009 Автор Публикувано Септември 23, 2009 Новината е, че гугъл го има. При това безплатно. Цитирай
trader Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Заради корпоративния ексчейндж няма да мога да се възползвам Цитирай
LUBECA Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Нямам стари настройки на Гугъл мейл. Днес си регистрирах чисто нов акаунт и пак грешка.... Нещо не мога да разбера къде е проблема :confused: Цитирай
Lamer Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Някой да се е сблъсквал със следния проблем: (имам WiFi наличен) Направих 2 пъти настройките, както е описано, имам 1 акаунт: Цитирай
LUBECA Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 При мен имаше същия проблем, но сега въведох наново всичко и се получи Цитирай
Nistel Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Exchange Server и push mail е от сега! Exchange server e от януари, но беше само за контакти и календар. Push mail наистина е от сега. Макар, че дали ще ползваш така или ще използваш push-a на Apple може да се каже, че няма разлика. Еднакво бързо идват мейлите. Аз лично не го ползвам защото предпочитам един ден повече батерия а и през голяма част от деня съм пред макбука и съм дал на iPhone-a да тегли мейли през един час. Шума, който се получава тук около услугата е от недостатъчната информираност на повечето потребители. Цитирай
Severus Публикувано Септември 23, 2009 Автор Публикувано Септември 23, 2009 Би ли ми обяснил какво е push на Apple и какво е този push? Цитирай
PL87 Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 В крайна сметка има ли някакъв начин да има Push notification?? Като имам мейл и да ми изкача прозорче с бутон Read... както са СМС-ите и примерно Ebay app. Цитирай
trader Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Хайде малко шум и от мен. Когато някой не ползва дадена нова услуга или програма необходимо ли е да обяснява на дългоочаквалите я колко е ненужна?!? Цитирай
Severus Публикувано Септември 23, 2009 Автор Публикувано Септември 23, 2009 Да. Ако си на Макбук през деня, това е "празна шумотевица". Много обичам такива разбирачи. Цитирай
trader Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Сега се посмейте за моя сметка. Изключил съм мака да ми писука за нов мейл и когато телефона изчурулика и съм на мака просто знам, че има нов мейл. Знаете, че се синхронизира и статуса на мейла та когато съм на телефона прочетените вече не се баджват. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 24, 2009 Публикувано Септември 24, 2009 Супер си е, досега получавах с голямо закъснение mail-и, и не успявах с Request-ите. Направих си тест като пратих един мейл, съобщи ми веднага. Само не разбрах на 3GS трябва ли да се появи някакво под меню (push..). Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.