Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Google push mail

Severus

Recommended Posts

Публикувано

Хайде честито! Пуснаха го най-накрая! :razz:

http://www.google.com/mobile/products/sync.html#p=apple

Screen shot 2009-09-22 at 20.09.08.png[/attachment:1c3xq7ao]

• Отговори 64
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Severus

7

• Grievous

6

• Чичко-Жичко

6

• trader

6

Топ автори в тази тема

Публикувано

Дам, работи. И в Сетингс ми се появи подменю Push.

Публикувано

Important! Google Sync uses the Microsoft® Exchange ActiveSync® protocol. When setting up a new Exchange ActiveSync account on your iPhone, existing data may be removed from your phone. Please make sure to back up before you set up Google Sync.

Потребителите с Exchange да са внимателни и да прочетат добре инструкциите.

Публикувано

Само дето сега ми излиза съобщение, че паса ми е невярен. Хммм. Сега ще видим тая работа.

Публикувано

ЪЪЪ... Аз от край време си ползвам акаунта от Gmail... Каква е цяла идея на това? Или аз не разбрах нещо? Извинявам се за тъпия въпрос, ама... :)

Публикувано

Великия Google е подкарал Microsoft Exchange Server и сега си правиш акаунт тип Exchange на iPhone и имаш "пуш" :).

Публикувано

постоянно дава "Невярна парола"!!!!!!!!!

Публикувано

Разбрахме че на всички ни дава грешна парола.Няма смисал да се повтаряте и спамите.Моделаторите си знаят работата и ако има решение на проблема ще се спомене в темата. :mrgreen:

Публикувано

Това го има от сигурно половин година. С него след всеки нов фирмуер си връщам контактите.

Публикувано

Exchange Server и push mail е от сега!

Публикувано
Разбрахме че на всички ни дава грешна парола.Няма смисал да се повтаряте и спамите.Моделаторите си знаят работата и ако има решение на проблема ще се спомене в темата. :mrgreen:

Не на всички...ако имате стари настройки на GMAIL махнете ги...те дават това съобщение...при мен така се оправи...

Публикувано

Потвърждавам. Забравих да пиша снощи :)

Публикувано

Имам exchange на телефона от 3.0 бета 3 ... от около 6 месеца.

Публикувано

Новината е, че гугъл го има. При това безплатно.

Публикувано

Заради корпоративния ексчейндж няма да мога да се възползвам :biggrin:

Публикувано

Нямам стари настройки на Гугъл мейл. Днес си регистрирах чисто нов акаунт и пак грешка....

Нещо не мога да разбера къде е проблема :confused:

Публикувано

Някой да се е сблъсквал със следния проблем: (имам WiFi наличен)

Направих 2 пъти настройките, както е описано, имам 1 акаунт:

IMG_0123.png

Публикувано

При мен имаше същия проблем, но сега въведох наново всичко и се получи :biggrin:

Публикувано
Exchange Server и push mail е от сега!

Exchange server e от януари, но беше само за контакти и календар.

Push mail наистина е от сега. Макар, че дали ще ползваш така или ще използваш push-a на Apple може да се каже, че няма разлика. Еднакво бързо идват мейлите. Аз лично не го ползвам защото предпочитам един ден повече батерия а и през голяма част от деня съм пред макбука и съм дал на iPhone-a да тегли мейли през един час.

Шума, който се получава тук около услугата е от недостатъчната информираност на повечето потребители.

Публикувано

Би ли ми обяснил какво е push на Apple и какво е този push?

Публикувано

В крайна сметка има ли някакъв начин да има Push notification??

Като имам мейл и да ми изкача прозорче с бутон Read... както са СМС-ите и примерно Ebay app.

Публикувано

Хайде малко шум и от мен. Когато някой не ползва дадена нова услуга или програма необходимо ли е да обяснява на дългоочаквалите я колко е ненужна?!?

Публикувано

Да. Ако си на Макбук през деня, това е "празна шумотевица". Много обичам такива разбирачи. :lol:

Публикувано

Сега се посмейте за моя сметка. Изключил съм мака да ми писука за нов мейл и когато телефона изчурулика и съм на мака просто знам, че има нов мейл. Знаете, че се синхронизира и статуса на мейла та когато съм на телефона прочетените вече не се баджват.

Публикувано

Супер си е, досега получавах с голямо закъснение mail-и, и не успявах с Request-ите. Направих си тест като пратих един мейл, съобщи ми веднага. Само не разбрах на 3GS трябва ли да се появи някакво под меню (push..).

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...