Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

SGS2 vs iPhone4

Recommended Posts

Публикувано

Хайде, почна се. С набирането на популярност, и на SGS2 ще почнат да му гърмят батерия, стъкла, триста кусура ще му намерят :tooth:

Машинката бива! Дай Боже силна конкуренция - от това само ще спечелим.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Ммммм, готина тема. Учудвам се как има толкова непристрастни мнения в този форум. :rolleyes:

Колко да е пълноценен iPhone? През поколение и в коша!:Wink:

Точно това ме дразни. Ма нали трябва нещо да сложат и за др. година.

Иначе да , Галаксито превъзхожда отвсякъде , но...размерите са му твърде големи. Предпочитам 4-ката.

Публикувано

Тъй като имам и двата телефона, мога да кажа, че си в голяма заблуда. Да, SGS2 е с по-голям дисплей, но това за мен е най-голямото му достойнство, а не недостатък. За сметка на това е много по-тънък и много по-лек от iPhone 4. Въобще не усещам, че ми е в предния джоб на дънките, а и не се вижда. При iPhone въобще не е така.

Публикувано

Добре , а големият му размер не е пречка? Мен примерно в джоба като ще го сложа и като седна ще ме ръмби яко.

Публикувано

Прочети пак какво съм написал.

Публикувано

От няколкото ти мнения във форума Венциславе, оставам с впечатлението, че изобщо не четеш какво ти се пише и си спамиш ей така из целия форум за твоята дилема, ios vs. droid?!

Публикувано

Е, нал' тре'е сме фйешън бре? :D

Публикувано

Преди 1 месец и аз смених iPhone 4 с Nexus S, определено имах нужда от някаква промяна, не мога да кажа че единият е по добър от другият, и двата си имат предимства и недостатъци. За сега ми е интересно все още да се позанимавам с нещо по различно, но колко време ще е това не се знае. :naughty3:

Публикувано

Две снимчици с Nexus-а. :)

f2bbed46905e2b05.jpg

6082eed9ebc94358.jpg

Публикувано

Резолюцията е убийствена.

П.П. К'во пушиш бре? :tooth:

Публикувано

Б@х какъв космарлак имаш по ръцете. :tooth:

Публикувано

Откакто е на пазара, сиво Muratti.

Това не е моята ръка, аз имам два пъти повече. :tooth:

П.С. Който правел чи*ии, той нямал косми по ръцете. :D

Публикувано

Кольо е рунтав бре, 3,5 години с айфон :tooth:

Публикувано

Аз затова го и продавам. Този месец съм на червено де@а. :tooth:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Лично мнение .преди 10 дни попаднах на Samsung Galaxy tab 10.1v Хардуера няма да коментирам,но бързината и зареждането на приложения е отчайващо сравнено с ipad 2

Макар и с повече рам ,за графиката на някои игри няма база за сравнение.Плюсовете на андроида ги знаем флаш и много live widget, подреждане на екраните и други.Не съм пристрастен apple фен, имат какво да доразвиват и то много заради ограниченията които налагат.С телефоните не съм си играл но по отношение на таблетите положението е такова няма устройсво като убиец на ipad.Мнението е обективно защото ги сравних на живо. Не хваля продуктите на apple защото лично мен много неща ме дразнят там конкретно в ios устройсвата но бързината им е недостижима за момента.

Публикувано

И какво общо има Galaxy Tab или iPad с тази тема?

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Някой ще подкрепи ли смяната на айфон4 със самсунг галакси с2, че гледам скоро не е писано по темата.

Публикувано

Въпрос на личен избор, нали не очакваш някой да реши какво НА ТЕБ ти харесва? ;)

Да, галаксито ме кефи и не, не бих си дал четворката. Лично мнение.

Публикувано

май ще сменя черната с бяла четворка и готово

:)

Публикувано

Има смисъл ако си сменяш телефоните на по 1-2 месеца. Без да си видял какво ще представлява 5-цата си е доста неразумно действие ..

Публикувано

Простете спама, но първо виж на живо бялата 4-ка и тогава сменяй , защото мен ми се стори като китайско менте в сравнение с черната 4-ка. Лично мое мнение разбира се, но пак ти казвам първо го сложи в ръката си.

Публикувано

Има смисал да го сменящ само ако гледащ кокощки в къщи :Wink:

Публикувано

Че е грозна бялата - спор няма, но не обръщайте темата на "бял или черен", става ли?

Публикувано

Вчера разцъках малко на Galaxy-то, трябва да призная, че ми хареса, то няма как. Най ме изкефи големият дисплей, 4.3 инча, няма такава гъзария. Андроид-а ме дразнеше, ама след 3 години на iOS, няма как, от навик стана начин на живот ха-ха. Ще чакам Apple да направят толкова голям "телевизор", до тогава съм си с 4.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...