algor Публикувано Септември 22, 2011 Публикувано Септември 22, 2011 plam4e, беги към пощата. пп. Много моля да не ми пращате ЛС с желания за покани. Пишете тук в темата, за да се вижда и от други, които имат желание да помагат. А и не мога да смогна на всички желаещи. Помагам чат-пат, но поканите се получават срещу коефициент и си трябва труд и време. Тук можете да размените вашите Сийд-Бонус точки (който са .........). (Ако бутоните не са активни, нямате достатъчно точки за размяна! 1 Invite 1000.0 If you reach the points for this case, you can exchange these points on the fly into invite, we take off the points and you receive the invite. Една покана се получава, като се разменят 1000 бонус точки за нея. Затова идеята е тези, които се сдобият с покани, максимално бързо да се хващат на работа и да трупат точки, за да могат да канят други хора. Цитирай
Mr.Phoenix Публикувано Септември 22, 2011 Публикувано Септември 22, 2011 Ще може ли и аз да си измоля : ickata9@abv.bg Благодаря предварително ! Ще бъде ли възможно ако не ви затруднява ?! Цитирай
turganay Публикувано Септември 23, 2011 Публикувано Септември 23, 2011 Здравейте, не мога да разбера по какъв начин се изпращат покани, със симпатии или по усмотрение. Върнете се назад и вижте, от колко време не е искана покана. От както аз поисках всички, които поискаха може би им се изпратиха, а аз още си чакам. Няма ли поне един добросъвестен съфорумник, който би ми изпратил покана. Цитирай
WolfDale Публикувано Октомври 7, 2011 Публикувано Октомври 7, 2011 В момента регистрациите в сайта са отворени за кратък срок от време ! 1 Цитирай
wh1sp3r Публикувано Октомври 27, 2011 Публикувано Октомври 27, 2011 Ще може ли да ми пратите една покана и на мен благодаря предварително b.k.kostov@gmail.com Много ще съм ви благодарен! Цитирай
ivan79792 Публикувано Октомври 27, 2011 Публикувано Октомври 27, 2011 Ще може ли и за мен една покана: ivan79792@gmail.com Благодаря Цитирай
slaf Публикувано Октомври 27, 2011 Публикувано Октомври 27, 2011 И за мене една vlasakov @ me.com Danke Цитирай
eek Публикувано Ноември 5, 2011 Публикувано Ноември 5, 2011 Ще бъда благодарен ако някой изпрати една покана mellowdeep@gmail.com Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 6, 2011 Публикувано Ноември 6, 2011 +1 baronbg@gmail.com Благодаря Цитирай
teos73 Публикувано Март 17, 2012 Публикувано Март 17, 2012 Ще бъда благодарен ако някой ми изпрати една покана. teogerdjikov@gmail.com Цитирай
jh_ivanov Публикувано Март 17, 2012 Публикувано Март 17, 2012 може ли и за мен jh_ivanov@dir.bg Цитирай
mimeto83 Публикувано Април 5, 2012 Публикувано Април 5, 2012 Аз искам една. marietadve@gmail.com Мерси Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Април 5, 2012 Публикувано Април 5, 2012 Dear users,today we have given each member 3 temporary invites for one week. Use them wisely! Regards, your HDT Team this is an automated system please do not reply!!! И останалите да не се стискат, а да раздават. Но нека искат покани хора, които ще ползват акаунтите си, а не само за да се регнат и после никаква активност. Аз лично съм раздал доста покани, но към момента има само един активен човек с използван акаунт. Не, че нещо, ама да си кажа все пак... Цитирай
ackov Публикувано Април 5, 2012 Публикувано Април 5, 2012 Ако са останали покани може ли и за мен една, че го търся тоя тракер отдавна 2008@dir.bg Цитирай
morfei Публикувано Април 6, 2012 Публикувано Април 6, 2012 Тракера е не особено "скоростен" на ъплоуд така, че за поддържане на приличен акаунт, си трябва постоянство. поканите раздадени... Цитирай
Grievous Публикувано Април 6, 2012 Публикувано Април 6, 2012 Дали не е остана една? Мерси! Grievousk00k@gmail.com Цитирай
eek Публикувано Април 6, 2012 Публикувано Април 6, 2012 Аз имам 2 останали. За да не пратя на някого, който вече има пишете на лична и като се прибера от бачкане ще ги дам Цитирай
slaf Публикувано Април 6, 2012 Публикувано Април 6, 2012 някой ще пусне ли една vlasakov@me.com Цитирай
algor Публикувано Април 6, 2012 Публикувано Април 6, 2012 Добре е тези, които получат, леко да си едитнат поста и да споделят. Точно с цел да не се пратят 3 покани на някой, който има вече, а и малко да се облекчи комуникацията и да стават по-бързо нещата. Цитирай
fery Публикувано Април 6, 2012 Публикувано Април 6, 2012 Аз имам 2, ако на някой му трябва да пише Както каза algor да не се повтаряме. Цитирай
ackov Публикувано Април 7, 2012 Публикувано Април 7, 2012 все пак може ли една и на мен? на 2008@dir.bg аз пък предлагам една за http://masters-tb.com Цитирай
Mr.Phoenix Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Може ли еднa: ickata9@gmail.com Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.