hrelas Публикувано Септември 24, 2009 Публикувано Септември 24, 2009 Здравейте , имам нужда от вашият съвет ! Ползвам iPhone 2G 16 GB от повече от година и сега изведнъж ми се появиха долу в дясно на дисплея , на нивото на дока две три бели черти дълги около 3-4 мм .След два дни отгоре и отдолу на тези черти се появиха още две но по - дълги от предните.Бихте ли ми казали как мога да се справя с този проблем и от какво може да се е появил! Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 24, 2009 Публикувано Септември 24, 2009 Телефона падал ли е, удрян ли е, волно или неволно? Ако е така е много вероятно да трябва, да се отвори да се разкачи и закачи дисплея и да се оправи, имал съм подобен проблем и го оправих по този начин. Цитирай
hrelas Публикувано Септември 24, 2009 Автор Публикувано Септември 24, 2009 не доколкото знам , нито е падал нито е удрян , сега малките чертички са вече 6 а двете големи са над 1 см и се увеличават ! Смятате ли че дисплея може да е зминал? Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 24, 2009 Публикувано Септември 24, 2009 Много малко вероятно е да замине дисплея, по-скоро лентовия кабел, който идва от хоум бутона да прави някви мизерии, не съм чувал за такъв софтуерен проблем, със сигурност трябва да се отвори и да се пробва най-лесното което ти препоръчах, да се разкачи и закачи наново и ще си покаже. П.П. Не е нужно да цитираш мнението ми, след като няма друго след него-Правила на форума. Цитирай
hrelas Публикувано Септември 24, 2009 Автор Публикувано Септември 24, 2009 Добре , няма да цитирам мнението ти , прав си! Ще го отворя и ще видя лентовия кабел , но ще ми трябват ли някакви инструменти за целта? Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 24, 2009 Публикувано Септември 24, 2009 Ето ако все пак решиш да го правиш сам: http://www.digitalen.org/item419 Цитирай
hrelas Публикувано Септември 25, 2009 Автор Публикувано Септември 25, 2009 Благодаря ви за помоща , ако успея да го отремонтирам ще споделя опита си тук. Ако не успея , надявам се да ми препоръчате някой който ще може да се справи с тази не лека задача! Цитирай
stirring Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 Към hrelas. http://i27.tinypic.com/2pqkocm.jpg може ли да погледнеш тази снимка в дясно се вижда една бяла лента, и да споделиш твоите такива ли са?. Цитирай
tonygti Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 stirring, аз на моя имам такава лента, но доста по-малка и слабо забележима и то само на черен екран. На какво ли се дължи това? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 И аз я имам. Преди нея имах две светли петна на статус бара. Първите серии 2Г имат калпаво разположени диоди за осветление на дисплея. Петната са вследствие прегряване на LCD- то, също могат да се появят такива от влага м/у огледалния слой и пласта течни кристали. Знам че в щатите за такъв дефект са подменяли телефона. П.П. Отстраняване няма, карате докато не изпуши. Кога- и Стив Джобс не знае. Цитирай
tonygti Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 И аз я имам. Преди нея имах две светли петна на статус бара. Което ще рече, че вече ги няма ли? П.П. Цитирам, за да се знае какво точно питам. Цитирай
hrelas Публикувано Октомври 15, 2009 Автор Публикувано Октомври 15, 2009 Здравейте, не става въпрос за бяла вертикалан лента , а за няколко хоризонтални тънки черти които от време на време се удължават до два три сантиметра и след това пак се смаляват до един и половина сантиметра , на нивото на дока са! Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 15, 2009 Публикувано Октомври 15, 2009 Твоя проблем е друга бира Байкъра ти каза: Отиди в сервиз да изчистят лентовия кабел, и да го закачат добре. Би трябвало после да нямаш ядове. Цитирай
Ice_Soul Публикувано Февруари 28, 2011 Публикувано Февруари 28, 2011 Здравейте, и аз имам сходен проблем. Значи преди 2 дни като погледнах телефона видях че са излязли около 5-6 линий на дисплея. Там където са те дисплея е активен в смисъл като отворя примерно програмата за рисуване и като направя линия, която минава през тях и след това снимам екрана на телефона а двата бутона (home и lock) при преглед на изображението в галерията линията, която съм направил не е прекъсната следователно този участък работи. Телефона нито е удрях нитп е изпускан. Също така съм забелязал, че линийте се променят и според мен това неса изгоряли пиксели. Може ли някой да ми помогне да отстраня този проблем. П.П Телефона е Iphone 2G 8GB Ето снимка на дисплея Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 28, 2011 Публикувано Февруари 28, 2011 Е, от горните постове не се ли проясни откъде е проблема? Носи го в сервиза, сам може да се прецакаш - не е за всяка уста лъжица. Цитирай
Ice_Soul Публикувано Февруари 28, 2011 Публикувано Февруари 28, 2011 Мен ме интересуваше дали някой е имал същия проблем и ако е имал как го е отстранил. П.П. Значи е от лентовия кабел Цитирай
ddoychev Публикувано Февруари 28, 2011 Публикувано Февруари 28, 2011 За да не отварям нова тема реших да пиша тук! Имам проблем с дисплея на моя iPhone 2G 8GB. Целия тъч ми работи само при Unlock-a неработи и неможе да се отключи! Та въпроса ми е какво да правя, от какво може да е причинено това и за нов дисплей ли съм? Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 28, 2011 Публикувано Февруари 28, 2011 Опита ли с рестор? Казваш работи, а само при ънлока - не? Няма логика да е хардуер. Я, уточни - не работи при ънлокване или не работи редът, където е слайдерът? Цитирай
ddoychev Публикувано Февруари 28, 2011 Публикувано Февруари 28, 2011 Не работи редът където е слайдерът! Не е изпускан. Какво ли може да е? Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 28, 2011 Публикувано Февруари 28, 2011 Тач скрийнът е заминал. Имаше метод за вдигане на чувствителността, но не мога да си спомня къде е, за да дам линк. Когато го открия - това ще е последният шанс да се отървеш от смяна на дисплея. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.