apomarinov Публикувано Май 10, 2011 Публикувано Май 10, 2011 (редактирано) Значи при Windows не съм имал проблем, като включа хотспот-а цъквам USB Only и всичко тръгва, но на Mac ми излиза прозорец, че не е конфигуриран и като опитам да го настроя излиза това , че телефона не бил свързан и отдолу има настройка на Bluetooth Tethering, който не ме вълнува. Редактирано Май 10, 2011 от apodjeki Цитирай
0 copyman Публикувано Май 10, 2011 Публикувано Май 10, 2011 Няма никакви настройки по принцип ... при мен се закача. Да не ти е калпав кабела ? И още нещо ... на този компа си имаш ли регистриран iTunes ? в смисъл оторизиран ли ти е компа в Appstore-то ? Ако си правил упдейт на Mac OS X -а скоро опитай да го деоторизираш и отново да го оторизираш. Също опитай дали ако ти е пуснат iTunes-а получаваш конекция през USB-o. При 10.6.4 имаше такава простотия 1 Цитирай
0 apomarinov Публикувано Май 10, 2011 Автор Публикувано Май 10, 2011 А браво, с деоторизирането стана Цитирай
Въпрос
apomarinov
Значи при Windows не съм имал проблем, като включа хотспот-а цъквам USB Only и всичко тръгва, но на Mac ми излиза прозорец, че не е конфигуриран
и като опитам да го настроя излиза това
, че телефона не бил свързан и отдолу има настройка на Bluetooth Tethering, който не ме вълнува.
Редактирано от apodjeki2 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.