blizzard Публикувано Май 11, 2011 Публикувано Май 11, 2011 Имам много странен проблем с Win7 64bit и utorrent, когато тръгна да свалям торент какъвто и да е сваля около 30 сек и скороста с която сваля почва да пада и торента дава грешка, най гадното е че целия windows престава да работи... просто забива, нито десктоп нито таскбара нищо неработи. След рестарт покзва десктопа и пак замръзва... За да тръгне влизам от recovery да изтрия торента и тогава тръгва. Къде е проблема или да правя прейнсталация? П.П win-a съм го сложил вчера! Цитирай
tonygti Публикувано Май 11, 2011 Публикувано Май 11, 2011 Предполагам си инсталирал някоя бета версия на utorrent. Инсталирай чиста версия и няма да имаш проблем. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 Bitcomet баце. Само него ползвам и нема грижи Цитирай
tonygti Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 (редактирано) Преди време я ползвах, но е доста по-тежка от utorrent и като че ли малко по-бавно се връзваше към торентите. Тогава бях и с интернет де, може и от това да е било. Редактирано Май 12, 2011 от Alxx® Ще пляскам... Цитирай
blizzard Публикувано Май 12, 2011 Автор Публикувано Май 12, 2011 Не е бета, дори го инсталирах наново и пак същия проблем. Bitcometa найстина ми се видя доста тежък. Цитирай
mariankalfov Публикувано Май 13, 2011 Публикувано Май 13, 2011 Виж дали последно не си свалял торент на флашка или външен хард и сега по подразбиране пак да търси там да ги сваля, а външното устройство да не е включено! Или по друг начин казано задай му да сваля торента в C:\..... Цитирай
blizzard Публикувано Май 13, 2011 Автор Публикувано Май 13, 2011 Проблема стана по голям. След прейнсталация на чиста ОС без да е качвано нищо свен utorrent и wi-fi driver-и прави същия проблем дори при стартиране на ОС нета идва след 3 минути. Нямам проблем с рутера устройствата вързани към него си работят без да имат този проблем. Въпроса ми вече е да се възползвам ли от гаранцията която имам, възможен ли е да е хардуерен проблем и могат ли да ми излезнат с номера че проблема е защото ползвам пиратски win7? С acer 5738G съм. Цитирай
WolfDale Публикувано Май 14, 2011 Публикувано Май 14, 2011 При мен се получаваше нещо подобно със скоростта на сваляне, като ми излизаше съобщение за претоварен хард диск - оправих го с настройки на кеша, който програмата ползва. При теб обаче това забиване на PC-то е доста странно, може да имаш проблем с твърдия диск. Два съвета преди да мислиш за сервиз - пробвай с бит комет колкото да видиш дали проблема е в програмата, aко резултатът е същия - ползвай Hiren's bootcd, за да направиш тест на харда . Цитирай
blizzard Публикувано Май 14, 2011 Автор Публикувано Май 14, 2011 С всеки ден става все по лошо сега си забива на 30 мин без торенти без нищо. Забие ли трябва са прейнсталирва за да трагне ина4е неможе, даже не ми дава и в сейф мод да слезна.Прейнсталацията даже едвам трагва и то не от 1 път пробвам с диск и с USB. Харда ми е сменян преди 2 месеца беше изгорял. Вече незнам къде е проблема ама ще се кара на сервиз. Цитирай
WolfDale Публикувано Май 14, 2011 Публикувано Май 14, 2011 (редактирано) Виж температурите на процесора, дънната платка и харда - и дали ти духа вентилатора, everest ще ти покаже дали всичко е в норма - там можеш да видиш и оборотите на вентовете ! Ако е от това не го мъчи, за да не скапе нещо друго, ако не е носи го ! Редактирано Май 14, 2011 от WolfDale Цитирай
tonygti Публикувано Май 14, 2011 Публикувано Май 14, 2011 На мен ми изглежда проблем с харда. Цитирай
blizzard Публикувано Май 14, 2011 Автор Публикувано Май 14, 2011 Нормални са си температурите 50-52 градуса на CPU при нормална работа HDD-45 GPU-50, лаптопа е студен. Цитирай
WolfDale Публикувано Май 14, 2011 Публикувано Май 14, 2011 За мен също е харда, но ако искаш като за последно, пробвай Hiren BootCD да го поправиш с HDD regenerator, ако не греша. Просто няма какво друго да причинява софтуерните сривове ... Цитирай
Alxx® Публикувано Май 15, 2011 Публикувано Май 15, 2011 Няма какво да го "оправя", щом е сменян скоро, гаранция! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.