6thSense Публикувано Май 15, 2011 Публикувано Май 15, 2011 Здравейте,сигурен съм че вече има такава тема,но неуспях да я открия. Проблема ми е, че немога да чета СМС-и, които са ми изпратени на български език.Свалях iPhonetic for 4.2.1 от сорса на bgiphone в сидия,но успях да променя само езика на менютата. Някой може ли да ме светне как става номера? ПС:Извинявам се за новата тема отново,ако я има. Цитирай
0 6thSense Публикувано Май 16, 2011 Автор Публикувано Май 16, 2011 Пратени са през сайта на Глобул, пробвах от друг телефон също. Излизат на маймуница. Цитирай
0 marilia Публикувано Юни 16, 2011 Публикувано Юни 16, 2011 От сайта на Глобул смс-ите се пращат и получават само на латиница. Ако се изпратят на кирилица, резултатът е точно този - излизат на маймуница. Проблемът изобщо не е в телефона Същото важи и за сайта на Мтел. Цитирай
0 copyman Публикувано Юни 16, 2011 Публикувано Юни 16, 2011 Точно така, енкодинга е проблема ... Глобул няма да коментирам, че не са ми от любимците, но със Мтел проблеми с кирилицата няма ! .. и изпращане и получаване. Цитирай
Въпрос
6thSense
Здравейте,сигурен съм че вече има такава тема,но неуспях да я открия.
Проблема ми е, че немога да чета СМС-и, които са ми изпратени на български език.Свалях iPhonetic for 4.2.1 от сорса на bgiphone в сидия,но успях да променя само езика на менютата.
Някой може ли да ме светне как става номера?
ПС:Извинявам се за новата тема отново,ако я има.
4 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.