jassenme Публикувано Май 18, 2011 Публикувано Май 18, 2011 Как да разбера с кой Firmware e iPhone 4, при положение, че има Pass Code. Когато го включа към iTunes ми казва да напиша кода. Искам да го ресторна, но не знам с кой Firmware e... Цитирай
0 Anthony Публикувано Май 18, 2011 Публикувано Май 18, 2011 Пробвай с Tiny Umbrella. Ако го разпознае, ще ти каже. А защо не знаеш паскода? Краден ли е телефона? Цитирай
0 jassenme Публикувано Май 18, 2011 Автор Публикувано Май 18, 2011 Пробвай с Tiny Umbrella. Ако го разпознае, ще ти каже. А защо не знаеш паскода? Краден ли е телефона? Не телефона е на приятелка и си е забравила PassCoda... Цитирай
0 The Shaman Публикувано Май 18, 2011 Публикувано Май 18, 2011 http://bgiphone.com/topic/1336-eae-aea-iaoia-iadhieaoa-idhe-slide-to-unlock-passcode/page__pid__22480#entry22480 Цитирай
Въпрос
jassenme
Как да разбера с кой Firmware e iPhone 4, при положение, че има Pass Code. Когато го включа към iTunes ми казва да напиша кода. Искам да го ресторна, но не знам с кой Firmware e...
3 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.