Plamen-4u Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 Здрасти на всички '' Зависими'' :razz: Apple-ovci Нов съм във форума и много ми харесва как всички тук си помагате и се разбирате! Евала за това! Продължавайте в същия дух!Та директно на въпроса!Понеже ми предстои покупка на нов Ipod Touch 2g,бих искал да ми препоръчате според вас какъв тип калъф е най подходящ за него,само държа да отбележа,че тези от тип на тефтерчета нещо не ми допадат!При положение,че си пазя нещата,но все пак всичко се случва!...Та споделете моля! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 Аз ползвам на Switcheasy ето този: http://www.switcheasy-europe.com/produc ... lTouch.php черен Доволен съм. Малко трудно е докато го сложиш да е перфектно наместен, но сложиш ли го - не го махаш, а и няма как да се измъкне по никакъв начин случайно. Има хубав дизайн и части от гума (за да не се изплъзва от ръката). Идва с 2 протектора и микрофибър 'парцалче' Ако ще си взимаш - взимай от ибей. По-евтино излиза. Цитирай
Plamen-4u Публикувано Септември 27, 2009 Автор Публикувано Септември 27, 2009 Благодаря много за бързия отг.Калъфчето изглежда добре...! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.