pristrasten Публикувано Май 22, 2011 Публикувано Май 22, 2011 Здравейте. От година и 3-4 месеца ползвам макинтош. Имам навика да преинсталирам и да правя пълен формат на хард диска още от както бях на windows. Въпроса ми е как да го направя на макбука? Имам диска с операционната система и диск с приложенията които идват с макбука. Искам да изтрия всичко което е на хард диска и да сложа на чисто мак ос. Всяка информация която намерих в интернет само ме обърква някой показват да се теглят някакви допълнителни програми други правят формата през Disk Utillity. Ако някой е по-запознат с тази процедура ( преинсталация с пълен формат) моля да помогне. Цитирай
liomojo Публикувано Май 22, 2011 Публикувано Май 22, 2011 Като бутнеш с двд диска влизаш в диск ютилити и формат на диска и си готов. 1 Цитирай
pristrasten Публикувано Май 22, 2011 Автор Публикувано Май 22, 2011 След това да инсталирам ли мак ос от двд диска? Мерси за бързия отговор. Цитирай
adept Публикувано Май 23, 2011 Публикувано Май 23, 2011 Аз те съветвам преди да започнеш, да отделиш 5 мин и да прочетеш ТОВА. Може да ти спести доста грешки и главоболия Цитирай
pristrasten Публикувано Май 24, 2011 Автор Публикувано Май 24, 2011 Мерси за помощта. Всичко е стана както исках. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.