ThUnDeR Публикувано Април 1, 2009 Публикувано Април 1, 2009 Пълна карта на България + части от Турция и Гърция (до Одрин и Серес). - Големина 1.35ГБ. (архивирана 315МБ) -> за FW. <2.2 - Големина 633МБ (архивирана 305МБ) -> за FW 2.2.1 & 3.0 beta[1,2,3,4] (НОВА КАРТА) ЛИНК за FW - 2.0.*, 2.1 - > http://store5.data.bg/georgieff/iPhone_MAP_Bulgaria.zip ЛИНК за FW - 2.2.1 - > http://thunder.unibg.org/~thunder/iphone/maps/iPhone_MAP_Bulgaria_2.2.x_NEW.zip ЛИНК за FW - 2.2.1 (mirror) - > http://store5.data.bg/georgieff/iPhone_MAP_Bulgaria_2.2.x_NEW.zip Пълна карта на Гърция - > http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=172 ->-> ->-> ->-> ИНСТАЛАЦИЯ 1. Инсталирате OfflineMap ot Cydia и ъплоудвате картата както е в папката на телефона в /var/mobile/Media/Maps. 2. Стартирате OfflineMap и ще видите картата, натискате върху нея и давате Link. -> Цитирай
ThUnDeR Публикувано Април 1, 2009 Автор Публикувано Април 1, 2009 Нормално да не работи :-) В дата.бг е. Тои е мирър на втория линк така, че не е фатално. Цитирай
inosi Публикувано Април 11, 2009 Публикувано Април 11, 2009 При мене нещата не се получават. С 3G 2.2.1 съм. ДАвам му " Link" Изписва,че картата е "linking to Maps" и до тук. ПОсле на самата икона изписва" BG",но когато стартирам програмата ми дава отново първоначалният екран да зареждам карти и т.н. Възможно ли е проблемът да е от факта,че ръчно създадох папка Maps? Благодаря! Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 11, 2009 Публикувано Април 11, 2009 Идеята на тази програма е само да ти зареди картите за Offline режим на работа. Приложението, с което отваряш заредените карти е Maps. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 11, 2009 Публикувано Април 11, 2009 След като ти зареди не трябва да стартираш OfflineMap а стандартното Maps на телефона. Там ще видиш картата. п.п. В дадените карти има доста пропуски, което не е грешка на автора тук естествено. Липсват едни от най-големите язовири в Еленския балкан, например. п.п.п. Джони както винаги по-бърз от светлината Цитирай
inosi Публикувано Април 11, 2009 Публикувано Април 11, 2009 ..,Че съм гъба!!! Благодаря ви много. НО... явно някъде пак греша,защото не става.Когато стартирам "Maps" ми излиза съобщение,че няма интернет връзка и офлайн не иска да работи. Цитирай
korn3 Публикувано Април 11, 2009 Публикувано Април 11, 2009 имам въпрос може ли да се използват тези карти на открито защото като сам навън нищо не става. този телефон (iphone 3g) има ли gps въобще ако не навигация.някакси да се изобщо използва ли се тоя GPS. тела го разбрах напално но тоя gps как става така и не разбрах,а ако има такав защо apple не го разработват или нз,няма никакво приложение този GPS,защото без да обиждам никого аз много ценя работата на хората,но направих всичко както казахте,и пак нищо не става,просто питам 1 Цитирай
ThUnDeR Публикувано Април 11, 2009 Автор Публикувано Април 11, 2009 korn3, въз основа на познанията ти по БЕЛ и разбирането ти на "тела" мога да съдя, че "този" телефон (iphone 3g) май няма GPS или поне ти неможеш да намериш такъв в твоя. Другият вариант е да не работи в Хасково. Цитирай
korn3 Публикувано Април 11, 2009 Публикувано Април 11, 2009 ThUnDeR, отговора ти е просто сто процентов. Цитирай
antonh Публикувано Април 22, 2009 Публикувано Април 22, 2009 Хех при мен си работеше перфектно известно време, до преди няколко часа започна да се затормозява със зареждането на картата сега като вляза в мапс и стои празно. Като махна офлайн картата си работи добре. Мисля че проблема се състои в това че съм със FW 2.2 Цитирай
slacker Публикувано Април 28, 2009 Публикувано Април 28, 2009 Картата не ми тръгва, а няма папка maps в var/mobile/Media Цитирай
ThUnDeR Публикувано Април 28, 2009 Автор Публикувано Април 28, 2009 Картата не ми тръгва, а няма папка maps в var/mobile/Media Тогава вземи да си направиш папка "Maps" и си качи картата вътре. Цитирай
antonh Публикувано Април 28, 2009 Публикувано Април 28, 2009 Някой да знае какъв може да е моят проблем. Цитирай
aLeRgIcHeN Публикувано Април 28, 2009 Публикувано Април 28, 2009 Мога ли да я използвам без интернет/3Г/Wi-fi ? Цитирай
The Shaman Публикувано Април 28, 2009 Публикувано Април 28, 2009 Мога ли да я използвам без интернет/3Г/Wi-fi ? Офф лайн е... Можеш. @antonh и аз съм с 2.2 и при мен прави проблеми от време на време. Просто зареждам картата отново и се оправя. Едва ли е от фирмуеъра. Цитирай
slacker Публикувано Април 29, 2009 Публикувано Април 29, 2009 Като пробвах да инсталирам картата на БГ, не можа да ми тръгне и я изтрих. Но от тогава като влезна в Карти ми зацикля телефона на празен екран :question: Цитирай
ThUnDeR Публикувано Април 29, 2009 Автор Публикувано Април 29, 2009 Как успявате да го сбозите така? Дори на 3.0 бета ми върви картата от 2.2.х. Цитирай
slacker Публикувано Април 29, 2009 Публикувано Април 29, 2009 И проблема е също, че със всеки рестарт паметта на телефона ми се пълни с по около 400МБ. И сега ми изписва 4е имам над 900МБ заето място от нещо друго. Да не би да съ, качил някакав вирус. Със версия 2.2 съм Цитирай
ThUnDeR Публикувано Април 29, 2009 Автор Публикувано Април 29, 2009 Вируси за телефона няма не се тревожи. Просто не си направил нещо какато трябва. Цитирай
slacker Публикувано Април 29, 2009 Публикувано Април 29, 2009 Ами при това положение какво да направя? Сега ми показва че имам качено other 500MB, а не съм качвал нищо подобно :question: Цитирай
ThUnDeR Публикувано Април 29, 2009 Автор Публикувано Април 29, 2009 Ами при това положение какво да направя? Сега ми показва че имам качено other 500MB, а не съм качвал нищо подобно :question: Е нали картата си качил? Цитирай
mupo Публикувано Април 29, 2009 Публикувано Април 29, 2009 slacker, хайде да не превръщаме темата със заетото място - other. Не виждам какво ти пречат 500Mb. За протокола аз им 1.7Gb. Влез в OfflineMaps дай му Remove All caches -> Ok -> Ok и виж дали ще те изхвърля от Maps. Сложи си картата (ако си я махнал) предоставена от ThUnDeR на телефона и с помоща на OfflineMaps я link-ни. Цитирай
antonh Публикувано Април 29, 2009 Публикувано Април 29, 2009 Няма ли кой да помогне за моя проблем Цитирай
ThUnDeR Публикувано Април 29, 2009 Автор Публикувано Април 29, 2009 Няма ли кой да помогне за моя проблем Дай линк в OfflineMaps. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.