roll2puff Публикувано Май 31, 2011 Публикувано Май 31, 2011 Мобилното издание на офис пакета на Apple - iWork, вече е съвместимо и с по-малките устройства iPod Touch( 3-то и 4-то поколение) и iPhone (3GS и 4). Апликациите се продават по отделно, на цена от 7,99 € (в европейските магазини) за всяка, а изискването е да сте с iOS 4.2.8 или по-висока Pages Numbers Keynote Този пост беше повишен в статия 1 Цитирай
bronc Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 (редактирано) Някой има ли представа къде се запазват файловетв от Pages, Numbers, Keynote? Редактирано Януари 31, 2012 от bronc Цитирай
roll2puff Публикувано Февруари 1, 2012 Автор Публикувано Февруари 1, 2012 В самите приложения, тези папки които виждаш на снимките и документите са в тях. Цитирай
bronc Публикувано Февруари 1, 2012 Публикувано Февруари 1, 2012 Имам предвид във файловата система къде са. Цитирай
djokando Публикувано Май 16, 2012 Публикувано Май 16, 2012 Някои знае ли на кеинот , като направиш презентация на iphona как да и вмакнеш музика ? Цитирай
iHustle Публикувано Май 17, 2012 Публикувано Май 17, 2012 Имам предвид във файловата система къде са. Не знам, но точно вчера открих една програмка за Windows и Mac OS X, с която може да разглеждаш папките на приложенията и папките със снимките ти, музика и т.н. - iexplorer Може с нея да потърсиш! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.