turganay Публикувано Юли 28, 2016 Публикувано Юли 28, 2016 КлавиатураSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 28, 2016 Публикувано Юли 28, 2016 Клавиатури има и в сидиа, и в апстор. Цитирай
turganay Публикувано Юли 28, 2016 Публикувано Юли 28, 2016 Супер, коя е от апстора ?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 28, 2016 Публикувано Юли 28, 2016 Точно такава не съм виждал. Обаче ако някой независим ти скалъпи такава, ще ти я "опаковаме" в ipa да си я качиш 1 Цитирай
donquijote Публикувано Октомври 25, 2017 Публикувано Октомври 25, 2017 Колеги, има ли читаво приложение за "синя зона" с повече градове. Апа, който ползвам "ЗОНА" стана адски бавна след ъпдейт до 11-ка. Цитирай
ne4o Публикувано Октомври 26, 2017 Публикувано Октомври 26, 2017 Аз също използвам Зона,но си работи нормално.Не разбирам какво имаш в предвид,като казваш,че работи по-бавно.Използвам го редовно в София и не забелязвам разлика спрямо iOS 10.Забива ли ти,не праща СМС ли,таймера ли не работи или не те локализира? Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 26, 2017 Публикувано Октомври 26, 2017 На мен от време на време забива или не праща смс.Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай
ne4o Публикувано Октомври 26, 2017 Публикувано Октомври 26, 2017 (редактирано) На мен не ми се е случвало,но всъщност не го използвам много често.Може би,6-7 пъти в месеца. ПП:В стора попаднах на тези:Parking SMS и SMS Parking BG.Второто го ползвах преди няколко години,но Зона ми харесваше повече. Редактирано Октомври 26, 2017 от ne4o Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 26, 2017 Публикувано Октомври 26, 2017 Това с непращането на смс го разбрах. Както по горе писаха ако съобщенията не са отворени, не праща.Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай
donquijote Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Забавяне имам предвид е след отваряне на приложението и клик върху колата, самото прехвърляне в приложението смс става след 10-165 секунди. Писах на ЗОНА. Знаят за забавянето на апа след ъпдейт до 11, но не мислят да ъпдейтват. Мисли се за ново приложение следващата година. Затова си потърсих алтернатива, в която обаче да има повече градове от София. Цитирай
ne4o Публикувано Октомври 27, 2017 Публикувано Октомври 27, 2017 Parking SMS има няколко БГ градове и курорти,включително и Бургас. Цитирай
donquijote Публикувано Октомври 30, 2017 Публикувано Октомври 30, 2017 Качих платения parkbysms. Ще го проверя как се държи. Цитирай
dedra1 Публикувано Октомври 31, 2017 Публикувано Октомври 31, 2017 От 2014 не е обновявано приложението, по-скоро ще пречи на системата, отколкото да е от полза някаква... Цитирай
boggentod Публикувано Октомври 31, 2017 Публикувано Октомври 31, 2017 Вече пише, че е обновено до версия 1,5, а също и ЗОНА-та има нова версия, която вече поддържа iOS 10. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 31, 2017 Публикувано Октомври 31, 2017 На иОС 11 сме в момента. При мен не излиза ъпдейт на Зона.. Цитирай
donquijote Публикувано Ноември 1, 2017 Публикувано Ноември 1, 2017 При честа смяна на градовете цикли, бавно прехвърля в message приложенито. И зона и parkbysms. Цитирай
Hobby Публикувано Януари 7, 2018 Публикувано Януари 7, 2018 Търся програма (апликация) даваща възможност за виртуален номер и получаване на SMS съобщения на него. Искам да го ползвам само за потвърждение на email акаунти (двуфакторна защита). Нямам намерение да го ползвам за разговори. Номера който се получава трябва да е за дълъг период. Предполагам ще се иска някакво заплащане. Ако ползвате нещо такова, ако знаете такива сервизи, които предоставят подобни услуги, ще бъда благодарен да споделите. Ползвам iphone 6s plus. Цитирай
maceman Публикувано Юни 12, 2018 Публикувано Юни 12, 2018 някой знае ли fake GPS програмка (в google store-то има много такива), където когато е стартирана, ти се появява виртуален джойстик и може да се разкарваш в друго app, изискващо GPS (да кажем, ако е игра - в pokemon GO)? Цитирай
Kery70 Публикувано Юни 14, 2019 Публикувано Юни 14, 2019 Може би питането не е за тук, но има ли начин да запазя една програма на компютъра. Имам я в телефона, но най вероятно скоро ще я премахнат от апп стора и за това. Преди имаше начин но сега при Мохавето не виждам опция. Онзи ден при последния ъпдейт дадоха опция да върнат парите, което означава че ще я премахнат. Благодаря предварително и се извинявам ако поста не е за тук. Поздрави.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Kery70 Публикувано Юни 14, 2019 Публикувано Юни 14, 2019 Благодаря, сега ще потърся. Това второто е платено или бъркам?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 14, 2019 Публикувано Юни 14, 2019 И двете са платени, но се намират и излекувани! 1 Цитирай
peppu Публикувано Ноември 9, 2019 Публикувано Ноември 9, 2019 Здравейте, знаете ли някое безплатно приложение, с което мога да гледам футболни мачове онлайн? Един приятел с Андроид ми показа едно, но в Апстора го няма. Първенствата са подредени и като наближи часа на съответната среща се появява бутон. Цитирай
skpavlov Публикувано Ноември 9, 2019 Публикувано Ноември 9, 2019 Дайте съвет от къде да изтеглим работещ попкорн. От тутуапп не работи. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.