nsviper Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Значи проблемът е такъв...попринцип всичко трябва да е на fullscrean(игри,теми,картинки), но забелязвам,че не е така..до колкото знам трябва всичко да си е до самия ръб на дисплей-а но не е така..някой ако ме разбира какво искам да кажа и ако може да помогне pls да пише.Благодаря предварително. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Даи снимки,за неразбралите като мен. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Не е до самия ръб и вече е говорено за това. От всяка страна остава по около 1,2 пиксела и се вижда обикновенно на по-силна светлина, затова го забелязваш чак сега. Но за да не бъркаме наистина обясни по-добре. Цитирай
nsviper Публикувано Септември 29, 2009 Автор Публикувано Септември 29, 2009 ами да..май е така..просто не съм знаел за тези пиксели..съжелявам за загубеното време..изтрийте темата Цитирай
eek Публикувано Септември 30, 2009 Публикувано Септември 30, 2009 Искам и аз да попитам за един поблем, който забелязвам последно време. Набирам някакъв номер и започваме да говорим, когато видгна телефона до ухото си дисплея изгасва но когато го сваля диспея си остава изгасен, и не мога да прекъсна разговора нито да изпозлвам менюто. Някой да е имал подобен проблем? Цитирай
bombastyk Публикувано Септември 30, 2009 Публикувано Септември 30, 2009 Набери *88 или 123 или там на който оператор си и закрий с пръст сензора над слушалката и ще установиш сам какъв е проблема, при работещ сензор дисплея ще угасне, ако ли не подстижка му е цаката П.П. Според мен се е прецакал сензора. :neutral: Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Септември 30, 2009 Публикувано Септември 30, 2009 и не мога да прекъсна разговора нито да изпозлвам менюто. A защо просто не затвориш от Power бутона? Цитирай
Mammoth Публикувано Януари 12, 2010 Публикувано Януари 12, 2010 За да не отварям нова тема, ще пиша в тази. Днеска случайно забелязах, че при натискане на дисплея в часта, където е иконата за оказателя се появява една червена линия, движеща се точно по ръба на дисплея. Дълга е горе долу 1 сантиметър. Изкам да ви питам дали е нещо сериозно и дали да го сменям или не е кой знае какво? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.