nsviper Публикувано Септември 29, 2009 Сподели Публикувано Септември 29, 2009 Значи проблемът е такъв...попринцип всичко трябва да е на fullscrean(игри,теми,картинки), но забелязвам,че не е така..до колкото знам трябва всичко да си е до самия ръб на дисплей-а но не е така..някой ако ме разбира какво искам да кажа и ако може да помогне pls да пише.Благодаря предварително. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KurtiMakarov Публикувано Септември 29, 2009 Сподели Публикувано Септември 29, 2009 Даи снимки,за неразбралите като мен. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 29, 2009 Сподели Публикувано Септември 29, 2009 Не е до самия ръб и вече е говорено за това. От всяка страна остава по около 1,2 пиксела и се вижда обикновенно на по-силна светлина, затова го забелязваш чак сега. Но за да не бъркаме наистина обясни по-добре. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
nsviper Публикувано Септември 29, 2009 Автор Сподели Публикувано Септември 29, 2009 ами да..май е така..просто не съм знаел за тези пиксели..съжелявам за загубеното време..изтрийте темата Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
eek Публикувано Септември 30, 2009 Сподели Публикувано Септември 30, 2009 Искам и аз да попитам за един поблем, който забелязвам последно време. Набирам някакъв номер и започваме да говорим, когато видгна телефона до ухото си дисплея изгасва но когато го сваля диспея си остава изгасен, и не мога да прекъсна разговора нито да изпозлвам менюто. Някой да е имал подобен проблем? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bombastyk Публикувано Септември 30, 2009 Сподели Публикувано Септември 30, 2009 Набери *88 или 123 или там на който оператор си и закрий с пръст сензора над слушалката и ще установиш сам какъв е проблема, при работещ сензор дисплея ще угасне, ако ли не подстижка му е цаката П.П. Според мен се е прецакал сензора. :neutral: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
eek Публикувано Септември 30, 2009 Сподели Публикувано Септември 30, 2009 Мерси много! от калъфа е Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ради Аврамов Публикувано Септември 30, 2009 Сподели Публикувано Септември 30, 2009 и не мога да прекъсна разговора нито да изпозлвам менюто. A защо просто не затвориш от Power бутона? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Mammoth Публикувано Януари 12, 2010 Сподели Публикувано Януари 12, 2010 За да не отварям нова тема, ще пиша в тази. Днеска случайно забелязах, че при натискане на дисплея в часта, където е иконата за оказателя се появява една червена линия, движеща се точно по ръба на дисплея. Дълга е горе долу 1 сантиметър. Изкам да ви питам дали е нещо сериозно и дали да го сменям или не е кой знае какво? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.