krasi Публикувано Юни 2, 2011 Публикувано Юни 2, 2011 Влязох в линка и .... проблем ... ? Къде да дам О'к за момчето? Английския не ми е много добър. Пиша от телефона. Цитирай
Andrioman Публикувано Юни 2, 2011 Автор Публикувано Юни 2, 2011 Здравей! Първо трябва да натиснеш Log in or Sign up в горния десен ъгъл след това No, create an account now. и попълваш информацията.После потвърждаваш в имеила си и влизаш на ново в сайта.След това маркираш Andrioman и имаше още един бутон за натискане,но не помня какво пишеше на него Цитирай
rumboni Публикувано Юни 2, 2011 Публикувано Юни 2, 2011 немога да я свана таз музика, но за каузата +1 и от мен Цитирай
Lyudmil Публикувано Юни 2, 2011 Публикувано Юни 2, 2011 Имаш 2 гласа от мен и от един френд, който ще разпространи мълвата и сред други рокаджии! Нека се обединим, в тази обща кауза! Успех! Цитирай
Andrioman Публикувано Юни 3, 2011 Автор Публикувано Юни 3, 2011 (редактирано) Само да опомена,че вметнах в първия пост датата до която ще се провежда гласуването - 10-ти юни. Безкрайно съм Ви Благодарен!!! Поздрави на всички! Редактирано Юни 3, 2011 от Andrioman Цитирай
Andrioman Публикувано Юни 3, 2011 Автор Публикувано Юни 3, 2011 (редактирано) Имаш Глас от мен! Хареса ми! Ма много си се лошо нарешил за рокер, бре! Къде ти е гривата? Еееееех.... гривата си отива за мое огромно съжаление Благодаря ти за вота! Редактирано Юни 3, 2011 от Andrioman Цитирай
tonygti Публикувано Юни 3, 2011 Публикувано Юни 3, 2011 Тоя leonardogzm има бая голяма преднина... Цитирай
LUBECA Публикувано Юни 3, 2011 Публикувано Юни 3, 2011 Ми дайте да я стопим тази преднина. Я колко народ сме в този форум! 20% ако цъкнат по веднъж, и ще го изстреляме на първо Цитирай
copyman Публикувано Юни 3, 2011 Публикувано Юни 3, 2011 Пуснете го в профилите си в Фейсбука ... аз ей сега ще го плясна Цитирай
BardoSore Публикувано Юни 3, 2011 Публикувано Юни 3, 2011 (редактирано) Съжалявам, че съм прям, но вижте клипа на leonardogzm и ще разберете защо е първи. Това си е един вид чийт. При Spacca189 също има режисура, но той води с малко, ако Andrioman беше "барнал" леко видеото, щеше да има още повече успех с и без това безспорния му талант. Естествено и глас от мен. Редактирано Юни 3, 2011 от BardoSore Цитирай
Andrioman Публикувано Юни 3, 2011 Автор Публикувано Юни 3, 2011 (редактирано) Много по-лесно е да запишеш отделни пасажи и след това да ги навържеш,отколкото да го запишеш наведнъж и да импровизираш три минути без да се повтаряш или да сгрешиш някъде (мисля,че целта на конкурса е да се свири,а не да се доказваме като оператори или монтажисти).Не ме разбирайте погрешно!Аз също оценям таланта на всички останали участници! В крайна сметка в първия ми пост съм написал да гласуват единствено хората на които им харесва моето изпълнение! Не мисля че това е чийт ! Ако влезеш в сайта където се гласува и кликнеш на всеки от 10-те участници на вота,ще видиш никнеймовете на хората,които са гласували за него,съответно кликни на някой от никнеймовете и виж кога се е регистрирал съответния юзер!Ще видиш че 90% са се регистрирали във форума вчера и днес именно с целта да гласуват за съответния човек (приятел)! Пак казвам нека гласуват хората на които им харесва моето изпълнение! Благодаря Ви! Редактирано Юни 3, 2011 от Andrioman Цитирай
Andrioman Публикувано Юни 3, 2011 Автор Публикувано Юни 3, 2011 Така е приятелю! Винаги съм казвал,че музиката не е спорт!!! Но за жалост така се получава в реалния живот.Всеки може да направи съпоставка с многоброините конкурси,като Music Idol,Guitar Idol и още стотици други канкурси,които се правят с единствената цел - ПАРИ (но не и за участниците)! Наистина в музиката според мен няма по-добър или най-добър...все едно да сръвняваме Ингви Малмстийн с БиБи Кинг....нито Ингви може да свири като БиБи Кинг нито обратното,но и двамата са гениални музиканти!Благодаря на всички Ви за подкрепата! Цитирай
alex.7777 Публикувано Юни 3, 2011 Публикувано Юни 3, 2011 Като спечелиш, ме каниш на купона!!! +1, яко хеви рок!!! Цитирай
copyman Публикувано Юни 3, 2011 Публикувано Юни 3, 2011 (редактирано) Определено ремикса прави един клип атрактивен ! ... Също мисля , че целта е да се види изпълнителя какво прави през цялото време. Andrioman е през цялото време пред погледа ... гледах и другите клипове ... е сори ама Leonard даже е показал софтуерната обработка ... въпреки това не ми хареса неговото изпълнение така, че съм гласувал по съвест Гласуването ич не върви добре обаче Редактирано Юни 3, 2011 от copyman Цитирай
orbitalen Публикувано Юни 3, 2011 Публикувано Юни 3, 2011 Браво, колега, чудесно представяне! Разгледах и другите клипове в профила ти в YouTube и останах приятно изненадан! Цитирай
Andrioman Публикувано Юни 3, 2011 Автор Публикувано Юни 3, 2011 Като спечелиш, ме каниш на купона!!! +1, яко хеви рок!!! Никакъв проблем! Ще се съберем да я полеем... е не буквално де ! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.