KurtiMakarov Публикувано Септември 21, 2015 Публикувано Септември 21, 2015 (редактирано) Днес ставаме на 40 дена. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 21, 2015 от KurtiMakarov 15 Цитирай
adept Публикувано Септември 23, 2015 Публикувано Септември 23, 2015 Имам нужда от малко помощ. Някой знае ли случайно каква е породата на разбойника на снимката? Предварително благодаря от името на дъщеря ми Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 23, 2015 Публикувано Септември 23, 2015 Мисля, че е Мънчкин - късокрако коте с генетична мутация, която е селектирана и отделена в нова порода. Много ме кефят. 1 Цитирай
adept Публикувано Септември 23, 2015 Публикувано Септември 23, 2015 Да, Мънчкин е, 10х Саше! Видях обаче, че има и много разновидности на породата - пак проблем ... Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 23, 2015 Публикувано Септември 23, 2015 Нормално Както споменах, е мутация и вероятно не е била само при една "нейтив" порода котки. Избери й нещо там, да се радва, само имай предвид, че имат много специфични нужди при отглеждането. Цитирай
adept Публикувано Септември 24, 2015 Публикувано Септември 24, 2015 То кое ли няма ... Сега се триуми детето и като реши ще постна снимки Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 24, 2015 Публикувано Септември 24, 2015 Според мен й вземи кученце, много по-приятни са като животни. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
adept Публикувано Септември 24, 2015 Публикувано Септември 24, 2015 Еми и аз предложих куче, но детето генерално ме отряза (предполагам, че майка и има пръст в тая работа): - Да бе да, куче!! Ти ли ще го разхождаш сутрин! Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 24, 2015 Публикувано Септември 24, 2015 Обясни на майка й, че разходките са здраве, естествен имунитет, кога иначе ще се надигне човек доброволно да отиде в парка, вместо да виси пред компютър/телевизор. А малката само я заведи да види малки кученца и е готова. Освен всичко друго, котките пренасят и много лоши зарази, опасни точно за малки деца, дерат когато им скимне, късат пердета, дамаски, пасат цветя, препикават наред.... Не че нямам и котарак, ама доводите са силно в техен ущърб! И аз така се прецаках навремето, че малката прирева, бяха довлекли едно коте чак от морето с баба си и дядо си и то се загуби, гледай после чудо - ред сълзи, ред сополи и взех нашия бандит, ама вече 13 години съжалявам! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
baronbg Публикувано Септември 26, 2015 Публикувано Септември 26, 2015 Котката се привързва към къщата, кучето към стопаните. Имал съм и котка, ( всъщност, какво ли съм нямал) сега имам куче. Няма такава любов и радост от животно. Котето ти се глези и радва докато и дадеш да яде. Подкрепям избор за куче. 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 3, 2015 Публикувано Октомври 3, 2015 Чакаме разходката с нетърпение :-) Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Октомври 3, 2015 Публикувано Октомври 3, 2015 Моят домашен Любимец Sent from my iPad using Tapatalk 5 Цитирай
bombastyk Публикувано Ноември 6, 2015 Публикувано Ноември 6, 2015 Дъщерите ми редят пъзел... ))) Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Цитирай
algor Публикувано Ноември 6, 2015 Публикувано Ноември 6, 2015 хахаха Детето с какъв отчаян поглед гледа, не е истина... 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 7, 2015 Публикувано Ноември 7, 2015 Мислех си, че холът ми е голям (70кв/м.), но днешната придобивка убит тези мисли. Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Ноември 8, 2015 Публикувано Ноември 8, 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 13, 2015 Публикувано Ноември 13, 2015 Новото попълнение в нас, още не съм й измислила име: Бяха четири на улицата, хранехме ги, но не оцеляха, изпогазиха ги и просто сърце не ми даде да я оставя навън... Макс не е много доволен, но ще свикне надявам се. Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 23, 2015 Публикувано Ноември 23, 2015 Горкото ми куче, опашката му е хубава играчка! Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 28, 2015 Публикувано Ноември 28, 2015 Бебето трябва да се оближе преди сън! Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Ноември 28, 2015 Публикувано Ноември 28, 2015 (редактирано) Моето малко копие Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Ноември 28, 2015 от Veselin Panov 8 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.