Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с изпращането на смс-и от 3Г версия 4.2.0

Featured Replies

Публикувано

Сигурно някаде има такава тема но аз немога да намеря полезен съвет. Ако някой може да помогне много ще съм благодарна. Телефона е Iphone 3G ъпдейт 4.2.0. Когато се опитам да изпратя смс ми излиза удивителен знак до нещото което съм написала. С карта на виваком съм. Ако ми го преинсталират ще се оправи ли или телефона си е отишъл?

Редактирано от Barbie

Публикувано
  • Автор

Cellular Data is Turned Off

Turn on cellular data or use Wi-fi to access data.

Излиза ми когато влезна в Messeges

Публикувано
  • Автор

Пробвах го и ми изписа

Setting succeeded

Service center address

No address

Публикувано

Телефончето ти е за преинсталация(рестор), защото някой е пипал където не му е работата. Понеже не казваш - заключен(и към кого) или не, няма да ти давам конкретен съвет, за да няма олеле.

Публикувано
  • Автор

Ем аз малко го побърниках, защото трябваше да си изкарам настойките на Cellular data и свалих http://cydia.xsellize.com/ и от там свали TetherMe, TetherMe APN editing, TetherMe Preferences и с тези неща ми се появи настойката на Cellural Datа. Виваком имат настойки за 3Г нет но за стария ъпдайт а за 4.2.0 няма къде да въведеш Cellural Data

Аз не казвам какъв е защото незнам :blink: :blink:

Просто един ден баща ми ми донесе телефона от някаде не е чисто нов и незнам от къде е купуван

Публикувано

Малко е "късно либе за китка", ама пробвай да качиш comm center patch от сидиа, рестарт и опитваш пак. Не стане ли с него - отиваш към рестор. Напиши исканото от горния пост, за да ти дадем правилен съвет, да не стане "голЕма грешка".

Публикувано
  • Автор

Реших да го дам за преинсталация защото ми прави и други проблеми. Но наистина много ви благодаря за полезните съветчетаа :)))

Публикувано
  • Автор

Model - MB757Y

Публикувано
  • Автор

Утре заминаваа за преинсталациа. А защо не ми работата нотификеациата??

Публикувано
  • Автор

Modem firmware 06.15.00

Телефона ми го подариха на 30 декември и аз понеже много разбирам го ресторнах и ми се прецака изобщо нищо неможех да правя на него когато го включа ми излиза картинка с кабелче и икона на айтиунс и го ми ъпдеитнаха версията и е по бавен и общо взето май този човечец не го е ъпдейтнал както трябва

Публикувано

За твое съжаление, нещата няма да се променят много. Чети и се информирай от форума, за да си спестиш бъдещи главоболия. Най - вече прочети за ББ 06.15 и минусите ако се качи.

Публикувано
  • Автор

Да е бавен на мен това не ми пречи. Може ли да ви помоля да ми дадете линк на това което трябва да прочета защото съм в форума от телефона.

Публикувано

Отдели време и седни пред домашния. Не са ред или два. Започни от важните теми в "Нов съм, сега на къде?", там ще видиш линкове за по - натам.

Въпроси и отговори за начинаещи - iPhone 2G/3G/3GS/4

Публикувано
  • Автор

благодаря много :))

Публикувано

Сега да се включа и аз отностно проблема.Аз го имам същия проблем отскоро.Минах на най-новата версия 4.3.3 и ми се струва, че от тогава ми излиза че немога да пратя СМС-а стига до 90% някаде започва да стои там и след 1 минута излиза удевителния и изписва Месеч сендинг фейлд. Аз дори пуснах такава тема. Тела ми е ФЗ и съм със Виваком.и да допълня че правих всичко наново със рестор активиране, джейл и ънлок и пак същата работа е.

Редактирано от sarsema

Публикувано

Изтрийте акаунта и го създайте на ново!

Публикувано

Кой акаунт да изтрия?

Публикувано
  • Автор

Преинсталираха ми айфона. И отново имам проблем с изпращането на тъпите смс-и. Докато чаках да ми оправят телефона бях с Samsung Galaxy Tab и реших да пратя смс и се оказа че не мога. Звъннах на оператор който ми каза няколко кода който да въведа. #33*0000*16# и ми изписва Setting Deactivation Succeeded SMS call Barring all outgoing

И нищо не става продължавам да не мога да пращам смс-и. Мисля да отида в VIVACOM да им кажа че съм си изгубила картата и да ми издадът нова и да се надявам да се оправи проблема

Публикувано

Това с губенето няма да доведе до никъде. По - скоро ги заплаши с оплакване в КЗП, че не ти предоставят използването на договорена(и заплатена) услуга.

Публикувано
  • Автор

Виваком са много прецакан оператор. Нямат автоматични настроки за интернет за айфон имат ръчни в сайта който са за стариа ъпдайт с новиа няма къде да въведеш Celluar data и трябва да слювалиш една програма от сидиа за да стане. И около месец плащах за интернет който неможех да използвам. Просто веще ми писна от тях и проблемите който ми създават. Преди бях на МТЕЛ никога не съм имала никакъв проблем.

Публикувано

И аз съм на Виваком (прехвърлих се от МТЕЛ) - имам си Cellular Data (без никакви допълнителни програми). Плащам си абонамент за интернет и си го имам . Не знам защо така, но при мен не са "прецакан оператор" !wacko.gif

Публикувано
  • Автор

И аз съм на Виваком (прехвърлих се от МТЕЛ) - имам си Cellular Data (без никакви допълнителни програми). Плащам си абонамент за интернет и си го имам . Не знам защо така, но при мен не са "прецакан оператор" !wacko.gif

Всъщност миналия път когато ми беше за преинсталация телефона нещо не го бяха направили както трябва но сега е окей имам си Cellural data. Когато се обадя на оператор мии казват едни и същи кодове да въведа за да си оправя смс-ите ии така и нищо не става отидох в магазин на виваком буквално си ме изгониха и казаха че тее кво можели да направят и ми идваше да им тегла големите майни...

Редактирано от Barbie

Публикувано

Ми що не им тегли...ехх ако на мен се случи нещо подобно ще стане цирк буш в магазина им...

Публикувано

Същия проблем имам и няма оправия!!!Какво ли не правих рестори ала бала същите л...а и това е.Не съм в БГ ще ги направя криви ....

Всъщност миналия път когато ми беше за преинсталация телефона нещо не го бяха направили както трябва но сега е окей имам си Cellural data. Когато се обадя на оператор мии казват едни и същи кодове да въведа за да си оправя смс-ите ии така и нищо не става отидох в магазин на виваком буквално си ме изгониха и казаха че тее кво можели да направят и ми идваше да им тегла големите майни...

Питала ли си дали на хората които пращаш СМС получават нещо?При мен ми излиза че не е изпратен СМС-а а всъщност го получават 3-пъти!!!

Редактирано от Alxx®
Редакция да знаеш какво е?

Публикувано
  • Автор

Мм не.. Около 99 процента в които ползвам телефона аз пиша смс-и и сега все едно са ми вързали ръцете... Писна ми да звъня на 123 и да ми казват едни и същи неща

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.