mitkoiphone Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 (редактирано) Здравейте съфорумници, Жена ми ме кара да помогна относно един конкурс във Фейсбук. Каза ми,че не мога да събера 300 човека от форума в който стоя по цял ден.Нека да и докажа че мога. Надявам се на вас,за де не спя пред вратата СТАНИ ФЕН Редактирано Юни 8, 2011 от Alxx® Цитирай
mitkoiphone Публикувано Юни 7, 2011 Автор Публикувано Юни 7, 2011 http://apps.facebook.com/bebebook_bg/index.php?id_baby=15734&op=baby_full_info Eхххх тази бира ... забравил съм да сложа най-важното, а именно линка Ако някой се чуди как да го направи ... има там едно ... Стани фен Цитирай
Lyudmil Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 За каузата "Мястото на мъжа не е пред вратата, а в леглото на жената!" имаш 1 глас от мен! Цитирай
rumboni Публикувано Юни 8, 2011 Публикувано Юни 8, 2011 (редактирано) Това ми напомна за вица за мъжката и женската солидарност)) Жените: Съпруга не е била в къщи цяла нощ. На другата сутрин казва на мъжа си че е била у апартамент при приятелки. Мъжа и се обажда на 10 от приятелките и никоя от тях не потвърждава това. Мъжете: Съпругът не е бил в къщи цяла нощ . На следващата сутрин казва на жена си че е бил в апартамент при негов приятел. Жена му се обажда на 10 от неговите приятели : 5 от тях потвърждават че той е бил при тях в апартамента им, а другите 5 я уверяват, че той все още е там. 1+ от мен Редактирано Юни 8, 2011 от rumboni Цитирай
mitkoiphone Публикувано Юни 8, 2011 Автор Публикувано Юни 8, 2011 (редактирано) Мен този ми е любимия ... Жена стои наведена край леглото: -Излез … -Няма да изляза – казва, треперещ мъжа под леглото. -ИЗЛЕЗ ВЕДНАГА! -Няма да изляза пък… Да се разбере, че мъж има в тази къща. Дамммм, явно нещата ще стават трудни. Трябвало да набирам приятели, а не фенове за конкурса. Т.е., хората да регистрират децата си и тогава да стават приятели на моята бебка Сложна работа Редактирано Юни 8, 2011 от mitkoiphone Цитирай
mitkoiphone Публикувано Юни 8, 2011 Автор Публикувано Юни 8, 2011 Благодаря отново на всичко за съдействието което правите. Работата е такава,че не по този начин се става победител в конкурса. В последствие го разбрах, че трябва да си регистрираш дете и тогава да станеш приятел с моето и така ... бла бла бла. Но все пак, това което правите го оценявам и благодаря отново. Цитирай
tonygti Публикувано Юни 8, 2011 Публикувано Юни 8, 2011 Ми то има една друга тема за децата и домашните любимци. Всички малчугани от онази тема ако се преместят тука ще стане лудница... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.