Raptole Публикувано Октомври 3, 2009 Публикувано Октомври 3, 2009 Здравейте, искам да си взимам новата операционна система тези дни и се питам как мога да си направя бекъп на всичко в компютъра, за да мога като сложа новата операционна система, всичко да си е както преди, но по-добро, разбира се Навил съм се да си я взимам, но само загубата на файловете ме притеснява, моля ви, кажете как да си направя Бекъп на системата Цитирай
Raptole Публикувано Октомври 3, 2009 Автор Публикувано Октомври 3, 2009 страх ме е да не загубя нещата, които имам в компютъра, някои са ми много ценни, в момента съм на 10 000 км от вкъщи и си се нуждая от тях бтв: как е айфона? :mrgreen: Цитирай
ThUnDeR Публикувано Октомври 3, 2009 Публикувано Октомври 3, 2009 Просто си ги копирай някъде или използвай timemachine. Цитирай
Severus Публикувано Октомври 3, 2009 Публикувано Октомври 3, 2009 Нищо няма да изгубиш при ъпдейт. Става бързо и безболезнено, защото така го е замислил чичко ти Джобс. Цитирай
Raptole Публикувано Октомври 5, 2009 Автор Публикувано Октомври 5, 2009 днес следобед си го купих, не съм го разпечатал още, но само трябва да вкарам диска и да ъпдейтна, всичко друго останало ще си е както преди и няма да има изтрити файлове, така ли Цитирай
slaf Публикувано Октомври 5, 2009 Публикувано Октомври 5, 2009 Аз ъпдейтнах по този начин и всичко е наред. Само някой от по старите програми трябва да се обновят за да вървят под Снежния. Всичко е бързо и безболезнено. Цитирай
Nistel Публикувано Октомври 5, 2009 Публикувано Октомври 5, 2009 И при мен ъпгрейда мина доста гладко. 3-4 програми да не са тръгвали в началото от стотици. iPhone-чето е пушка никакви проблеми до момента Цитирай
Raptole Публикувано Октомври 7, 2009 Автор Публикувано Октомври 7, 2009 Току-що си го сложих, пушка е, много ме кефи, всичко си е както преди. Малко ме изплаши, че го бях оставил с 30% батерия и по едно време дисплея Угасна, а се чуваше звук от време на време, пускаше се четящото устройство и хард диска, мислех си, че се опитва да се пусне, ама се оказа, че е Фалшива тревога, но както и да е Благодаря ви много, много е кефско всичко. Искам да попитам ще мога ли сега да си направя БуутКамп и да си сложа Уиндоус 7, но няма да си го купувам, за да не пълня гушата на Майкрософт излишно с пари, а искам да си го изтегля от нета, същата ли ще е процедурата както с ПЦ, или нещо по-особено трябва. Или да правя каквото е описано за ПЦ за да го инсталирам и просто да ползвам някакси БуутКамп. Цитирай
apple_iphone Публикувано Октомври 7, 2009 Публикувано Октомври 7, 2009 Вчера направих тази процедура с bootcamp.Да ще можеш да инсталираш Windows 7 на мака си .Моят който инсталирах също е от интернет.Записваш го на DVD диск чрез Disk Utility след което пускаш от Utilities bootcamp и правиш партишъна за операционната система на Майкрософт.След това рестартираш мака,вкарваш диска и следваш инструкциите за PC . Цитирай
LordIahnia Публикувано Декември 27, 2009 Публикувано Декември 27, 2009 Уиндоус на Мак? Богохулници! Да опозорявате така т'ва чисто изкуство с тия бъгави грозотии! Ще ви изкажа на църквата! Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 27, 2009 Публикувано Декември 27, 2009 А аз съм Светата инквизиция... Усещам, че скоро ще те застигна с тея твои умни постове!!! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.