ProE Публикувано Юни 13, 2011 Публикувано Юни 13, 2011 Задравейте, Дадоха ми един ibook G4 с MAC OSx 10.3.9 и се опитвам да му инсталирам версия на Skype с видео, но не успявам. Най-високата версия, която успях да му запусна е Skype 2.0.0.6 и прозореца на видеото е бял, а по-долните версии на Skype по принцип не поддържат видео разговор. Някой може ли да помогне. Цитирай
kracode Публикувано Юли 11, 2018 Публикувано Юли 11, 2018 Здравейте,правя услуга на комшия.Подари ли му неговите хора от Англия миналата седмица ibook 4 g,но не могат да сложат скайп .Преди малко и аз пробвах и изтеглих от интернет стара версия 2.6,програмата се инсталира ,но като му напиша името и паролата и изписва ,че няма връзка със сървъра,а интернет има.Версията е 10.4.11.,за толкова стар лаптоп се изумявам колко добре работи:)Имате ли някакви идеи? Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 11, 2018 Публикувано Юли 11, 2018 преди 3 часа, kracode написа: ,че няма връзка със сървъра,а интернет има Старите версии не се поддържат отдавна. Програмата технически тръгва, но сървърът на скайп ѝ показва пръст. Евентуално ако намериш начин да го излъжеш(всъщност не е много трудно)... Цитирай
kracode Публикувано Юли 12, 2018 Публикувано Юли 12, 2018 Благодаря за помощта ,но и така не стана.Чудя се дали може да го ъпдейтна до по-висока ОС по-някакъв начин,но няма дискове,има само зарядно? Цитирай
kracode Публикувано Юли 12, 2018 Публикувано Юли 12, 2018 (редактирано) Току що проверих дали работи двд-то,работи перфектно.Може би трябва да изтегля от някъде версия 10.5.8 и да я запиша на двд. Без да искам намерих един клип и чрез него скайпа запали ,но интересното е че аз не съм ползвал скайп от 4-5 години и да нямам никакви абонати ,а имах поне около 20.Не знам ,може би при мак е по-различно със скайпа.След малко ще отида до комшията да си вкара неговите име и парола да видим какво ще покаже. Редактирано Юли 12, 2018 от kracode 2 Цитирай
londongunner Публикувано Август 29, 2019 Публикувано Август 29, 2019 Здравейте, реших да си върна El Capitan на макбука, че много тегаво стана с новите версии и батерията нещо сгъна. Всичко сега е ок , работи като стрела , но не мога да инсталирам Viberа много ми трябва, слагам версията за 10.11 osx ,но при инсталация , не тръгва след това и в Applications папката и в лаунчпада иконата стои със забранен знак. Какво ли не пробвах и не става, някой с идея как да го подкарам ? Цитирай
Veselin Panov Публикувано Август 29, 2019 Публикувано Август 29, 2019 То си пише в подписа коя година е-2015 Цитирай
londongunner Публикувано Август 29, 2019 Публикувано Август 29, 2019 Дай да го пробвам ,ако не стане ще пробвам нова чиста инсталация но този път на SierraSent from my Huawei Mate 20 Pro Цитирай
londongunner Публикувано Август 29, 2019 Публикувано Август 29, 2019 Благодаря ти , но за съжаление пак не става, поне този път се инсталира, но иконата само подскача като пусна вайбър. Щe инсталирам на чисто с Sierra , сега да видим. Цитирай
londongunner Публикувано Август 29, 2019 Публикувано Август 29, 2019 Не разрешил съм инсталации от всички източници.Sent from my Huawei Mate 20 Pro Цитирай
londongunner Публикувано Август 30, 2019 Публикувано Август 30, 2019 Да всичко е ок на сиерата, дори с последната версия на вайбър, да не кажа ,че и макбука е още по добре отколкото с капитана. Но за нищо на света не ъпдейтвам от тук нагоре. Това май ще се окаже най-добрата и стабилна версия на мак ос за тази машинка. А някои ползва ли FileVault криптирането, дали има нужда и ще забави ли работата на макбука ? 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.