bgdn Публикувано Юни 14, 2011 Публикувано Юни 14, 2011 На 12 няколко човека от форума се срещахме. Има и малко снимки: Facebook - албума е публичен и не изисква регистрация Това е очарователната Габриела останала без ябълко-фон заради експерименти на родителското тяло. Големите липсващи бяха: - ico naidenoff - поради проблем от здравословен характер и тестване на iOS5 - neol23 Общо взето апнахме-пийнахме, но голямото събитие ще бъде след 20 дена. PS: ако някой е недоволен от снимките да свирка, ще му махна тага или снимката моментално 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 14, 2011 Публикувано Юни 14, 2011 Пепи, без регистрация виждаш това: This content is currently unavailable Цитирай
bgdn Публикувано Юни 14, 2011 Автор Публикувано Юни 14, 2011 Отстранено е. Ще се самоглобя една бира в полза на alxx поднесена под звуците на "Dobro jutro pijanice" Цитирай
naidenoff Публикувано Юни 14, 2011 Публикувано Юни 14, 2011 .......Големите липсващи бяха: - ico naidenoff - поради проблем от здравословен характер и тестване на iOS5..... Нищо не споменаваш за предната вечер...тогава липсващите бяха повече....Аз поне изпратих представител на фамилията и на втората вечер.... Така че, фамилията Naidenoff се представи и на двете срещи... P.S Снимките са страхотни... Цитирай
bgdn Публикувано Юни 14, 2011 Автор Публикувано Юни 14, 2011 Тъкмо мислех да напиша че щерка ти на живо е по-красива от снимките, ама не знам с колко винкела ходиш... 1 Цитирай
naidenoff Публикувано Юни 14, 2011 Публикувано Юни 14, 2011 Хаа...ха... нема бе. Винкела го оставих, изкриви се. А Гогата не праща нови доставки... .... и тестване на iOS5..... А кой ми "запали чивията"..предходната вечер Цитирай
LUBECA Публикувано Юни 14, 2011 Публикувано Юни 14, 2011 Ей кърпели...... Що не свирнахте бре? Това е била някаква апокрифна среща май Цитирай
naidenoff Публикувано Юни 14, 2011 Публикувано Юни 14, 2011 апокрифна x2 На първата вечер стана малко "инцидентно", но беше супер... За втората вечер си беше организирано напиване.....или по-думи на очевидци...полу-напиване... Цитирай
naidenoff Публикувано Юни 14, 2011 Публикувано Юни 14, 2011 Мани...мани...те от това "зло" не можах да я опазя.... Бих "преглътнал" дори и Пернишки Голфъргайстър, ама тези цигари...... Цитирай
Adamov Публикувано Юни 16, 2011 Публикувано Юни 16, 2011 Аз пък ще кажа, то цигарите да са й проблема. Аз пуших 14 години и ги спрях. Всяко чудо за 3 дни .. или някоя и друга година. По-скоро naidenoff аз не знам как успяваш да я опазиш от тея лами тук. Хахаха. Цитирай
Severus Публикувано Юни 16, 2011 Публикувано Юни 16, 2011 Аз пък ще кажа, то цигарите да са й проблема. Аз пуших 14 години и ги спрях. Всяко чудо за 3 дни .. или някоя и друга година. По-скоро naidenoff аз не знам как успяваш да я опазиш от тея лами тук. Хахаха. Както е казал Марк Твен - "Няма по-лесно от това да спреш цигарите. Спирал съм ги стотици пъти! " Браво Адамка. Направил си най-доброто за здравето си. Цитирай
naidenoff Публикувано Юни 16, 2011 Публикувано Юни 16, 2011 ......По-скоро naidenoff аз не знам как успяваш да я опазиш от тея лами тук. Хахаха. Adamov брат... сравнение с цигарите.... това е по-трудно....само "женски" татко ще ме разбере... Да е жив и здрав ВИНКЕЛО, няма значение по коя гърбина..... Цитирай
bgdn Публикувано Юни 16, 2011 Автор Публикувано Юни 16, 2011 Въпроса е "обувката" колко винкело може да носи. А, между другото Габи май има и сестра... :ph34r: 1 Цитирай
naidenoff Публикувано Юни 17, 2011 Публикувано Юни 17, 2011 Има тя....ама е малка... Хайде по темата......че атрибутите от ПОМ ще ви се сторят .... Цитирай
LUBECA Публикувано Юни 17, 2011 Публикувано Юни 17, 2011 Спрете се, че naidenoff ще ви покаже тъмната страна на силата и последствията от нея Аз като един "женски" татко напълно го подкрепям 2 Цитирай
Gabriela Naidenoff Публикувано Юни 18, 2011 Публикувано Юни 18, 2011 Снимките са много хубави, а и си изкарахме прекрасно. 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.