SkateBoy Публикувано Октомври 5, 2009 Публикувано Октомври 5, 2009 Значи днес карам си скеит ис си изкарвам телефона гледам нещо странно ми изглежда слайд то ънлок.Слайдвам и гледам много странна промяна в всичко . Рестартирах телефона и пак същото.Ето и снимки.Снимките на бакграунда дори не съм ги правил. Цитирай
0 ludiamax Публикувано Октомври 5, 2009 Публикувано Октомври 5, 2009 Имаше мисля, една тема, която на няколко секунди сменя тапета. Сигурно си активирал нея Цитирай
0 The Shaman Публикувано Октомври 5, 2009 Публикувано Октомври 5, 2009 Нещо си влезнал без да искаш в WinterBoard и си изпонатискал всичко вътре. За прозрачноста влез в WinterBoard и махни отметката на Dim Icons и Dim Wallpaper. За смяната на тапета не съм сигурен коя беше. Цитирай
0 SkateBoy Публикувано Октомври 5, 2009 Автор Публикувано Октомври 5, 2009 Аааааа уинтъра нещо ми се прецака и не ще да се пуска...... :confused: Цитирай
0 ludiamax Публикувано Октомври 5, 2009 Публикувано Октомври 5, 2009 Влез в "Cydia" и му дай "reinstall" Цитирай
0 SkateBoy Публикувано Октомври 5, 2009 Автор Публикувано Октомври 5, 2009 Нямам нет, за жалост ---------------------------------------------------------------------------------- Истрих уинтерборда и всичко се оправи, благодаря за идеята!!! Цитирай
Въпрос
SkateBoy
Значи днес карам си скеит ис си изкарвам телефона гледам нещо странно ми изглежда слайд то ънлок.Слайдвам и гледам много странна промяна в всичко . Рестартирах телефона и пак същото.Ето и снимки.Снимките на бакграунда дори не съм ги правил.
5 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.