Lucas Публикувано Юни 17, 2011 Публикувано Юни 17, 2011 Здравейте, от скоро имам iPhone 3G 8GB и като тръгна да си слагам приложения през iTunes ми пише следното: Determining tracks to sync" Някакви идеи как да го оправя или защо се получава така ? Благодаря! Цитирай
nik0l0w Публикувано Юли 17, 2011 Публикувано Юли 17, 2011 Проблема е следния: като изтегля някоя игра или приложение от app store и след това като искам да си кача някоя песен,видео или игра и ми показва това: и поле спира да синхронизира. Някакви идей ? Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 17, 2011 Публикувано Юли 17, 2011 Изтрий лайбръри файла на тюнса и настрой све наново. Цитирай
nik0l0w Публикувано Юли 17, 2011 Публикувано Юли 17, 2011 изтрех песента но сега пък ми показва за apps иначе от телефона съм ги изтрил Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 17, 2011 Публикувано Юли 17, 2011 Какво направи? Ето, това не разбирате във форума - споделянето. Цитирай
mupo Публикувано Юли 17, 2011 Публикувано Юли 17, 2011 Браво на теб! Сега моля те да обърнеш внимание на това което ще ти напиша и занапред да го спазваш: 1. Формулирай смислени заглавия на темите, така че да дават възможно най-подробна информация, а не с ПРОБЛЕМ, ПОМОЩ и т.н. 2. Опитвай се да създаваш темите в правилните раздели, за да е подредено и лесно за намиране, не случайно има толкова много раздели. 3. Прочети поста на колегата над мен. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Юли 17, 2011 Публикувано Юли 17, 2011 Събрах и именувах темата, така, че mupo е прав. Пиша да не остане мнението му на вятъра. Следващата подобна, ще бъде изтрита без предупреждение! Цитирай
slavista Публикувано Октомври 19, 2011 Публикувано Октомври 19, 2011 Здравейте ! Аз също имам този проблем , но не знам как да изтрия лайбръри файла ? Изтривам го,ама проблема се появява пак Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.