EPOS Публикувано Октомври 7, 2009 Публикувано Октомври 7, 2009 Здравейте, Това е първият ми пост и се надявам да не се изложа много. Ето каква е работата,днес забелязах липсата на ARTWORK-а на някой песни.Проверих в I-tunes,но там няма проблем. Липсват само в телефона.Махнах музиката от телефона,след това я добавих отново,но и това не даде резултат.И понеже не съм разбирач реших да ви попитам.Ако можете да ми помогнете ще съм много благодарен. Цитирай
bombastyk Публикувано Октомври 7, 2009 Публикувано Октомври 7, 2009 Това прова ли? Десен бутон върху файла -> get info -> artwork -> add... снимката -> OK Цитирай
EPOS Публикувано Октомври 7, 2009 Автор Публикувано Октомври 7, 2009 Това прова ли?Десен бутон върху файла -> get info -> artwork -> add... снимката -> OK Не си ме разбрал.Именно по този начин добавих Artwork-а,но на някои песни се показва в телефона,а на други не. В I-tunes се показват всичките. П.С.-Така,дори и след ъпдейтването на телефона до 3.1.2 проблемът си остава.Деинсталирах I-tunes и всичко свързано с него. След това го инсталирах на ново,никаква промяна.Никой ли не се е сблъскъл със същия или подобен проблем? :question: -- Нед Ное 15, 2009 8:24 pm -- Добре бе хора,никой ли няма предложение за решаване на проблема? :eek: :eek: :eek: Цитирай
Hristo Radev Публикувано Декември 27, 2009 Публикувано Декември 27, 2009 Отваряш в Айфона албума на който ще слагаш artwork виждаш коя е първата песен която излиза в Айфона, след това намираш я в Айтюнс > Get info > и избираш снимка поне аз така се оправих, а и няма смисъл да слагаш на всеки трак един и същ artwork. Цитирай
Adamov Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Смисъла да слагаш на всеки трак е огромен. Няма нужда да отваряш, да търсиш, да правиш. Елементарно. Избираш всички песни в албума, слагаш им обложка и по този начин, първо - ще имаш обложка на всеки трак и второ - няма да имаш липсваща обложка Цитирай
roland Публикувано Януари 8, 2010 Публикувано Януари 8, 2010 а още по лесно е ако имаш регистация в аитунс дясно копче на всички песни - Ger Album Artwork. И готово Но винаги артуърка трябва да е на всички песни. И друго може - в момента на слагането песента - файла да е слушан от друг пелър или използван от друга програма. Тогава Аитунс не адва облошките. Цитирай
EPOS Публикувано Януари 19, 2010 Автор Публикувано Януари 19, 2010 Аз имам Artwork на всички песни качени на телефона.Просто самата обложка не се вижда,като поставя телефона в landscape.Все едно въобще я няма на телефона,а тя си е там. Цитирай
emco83 Публикувано Януари 21, 2010 Публикувано Януари 21, 2010 (редактирано) Това най-често става когато имаш различни песни а същи имена на албуми. Пример: Queen - We will rock you Album: Best of, Shania Twain - You're still the one Album: Best of, ще бъдат в една облошка, затова провери на всяка песен как е името на албума. Дано съм помогнал. Редактирано Януари 21, 2010 от emco83 Цитирай
vasil67 Публикувано Януари 22, 2010 Публикувано Януари 22, 2010 EPOS, провери ID3 tag-вете на песните, най-добре с някоя друга програма, някой Audio TAG Editor. Дори и един интервал някъде изпуснат да има и няма Artwork, а песента е на друго място. По принцип при качване на музика от интернет винаги имам проблем и го решавам по тоя начин. Другояче стои въпроса с оригинален диск - там просто няма проблеми! Дано това помогне. Цитирай
EPOS Публикувано Януари 22, 2010 Автор Публикувано Януари 22, 2010 Ето пример на една песен качена на телефона. http://img689.imageshack.us/img689/5875/89295621.jpg До колкото те разбирам,всички полета(Comment,Copyright)трябва да бъдат запълнени. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 25, 2010 Публикувано Октомври 25, 2010 При мен проблема е подобен и вече не знам какво да правя. Имам качени 10 сета с различни обложки, но когато обърна телефона в Landscape режим се вижда само една, първата. Идеи? Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 25, 2010 Публикувано Октомври 25, 2010 При тебе изобщо не ти "вижда" списъка с албумите в лендскейп. Още мъдря по въпроса защо. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 25, 2010 Публикувано Октомври 25, 2010 Няма много за мъдрене. Трябва само да си упорит и заспива. На самата песен GetInfo и попълваш полетата Album Artist и Album с каквото пожелаеш. Изпотих се де*а с тридневно мъчение. Цитирай
iSHOOTER Публикувано Септември 19, 2011 Публикувано Септември 19, 2011 Здравейте, вчера след последна синхронизация забелязах че имам проблем с обложките на албумите в апарата ми.В iTunes Music всичко е наред подредено, в инфо всичко е попълнено, до вчера в апарата всичко си беше наред но проблема е такъв че има такива обложки които са си разменили местата.Например обложки на Slayer при Lemmy , Motor Head при OZZY, няма липсващи - разменили са си местата и нямам идея как да ги оправя , пробвах синхронизации , спирах Мака, телефона, но нищо.Последно което съм правил е Genius активация и синхронизация , но не се изкефих и го махнах.Ако има начин да се подредят наново помагайте иначе 25Gb ще ги подреждам наново. Благодаря Ви Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.