johnnybravo Публикувано Юни 23, 2011 Публикувано Юни 23, 2011 Преди малко ми изрева за Update и още нямам впечатления. Тук са описани промените: About the Mac OS X v10.6.8 Update Цитирай
blizzard Публикувано Юли 8, 2011 Публикувано Юли 8, 2011 Здравейте! Откаде мога да си сваля оригинален ОС Х 10.6.х? С macbook съм 2009 и диска е стар. Мерси Цитирай
blizzard Публикувано Юли 8, 2011 Публикувано Юли 8, 2011 Имам но не е snow leopard-а пък моя е оригиналния е с само леопард. За ъпдейт към snow leopard иска да се плаща нали? Трябва ми щото моя го оаках... нов съм в ос х Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 17, 2011 Публикувано Юли 17, 2011 Не е много по темата, но имам един глупав въпрос. Как да спирам звука на Мас ? По какъвто и начин да го намаля или спра малоумната програма на Spotify ме хваща и рекламите не свършват, чака ме да върна звука и рекламите си продължават, които определено са много досадни. Мерси Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.