walker007 Публикувано Октомври 7, 2009 Публикувано Октомври 7, 2009 Здравейте. Искам да ви попитам дали някой се е сблъсквал с Alpine и iPhone 3G, и какво трябва да се направи за да може да възпроизведе музика от iPhone. От Авител не могат да ми кажат нищо... Някаква идея :geek: :confused: Цитирай
akozo Публикувано Октомври 8, 2009 Публикувано Октомври 8, 2009 FM-трансмитер,някъде мярнах и обръщачи от 3.5 -usb.И аз съм с Alpine cda-9815,поръчах си FM-трансмитер от китайчетата ,като дойде ще пиша дали е съвместим. Цитирай
walker007 Публикувано Октомври 8, 2009 Автор Публикувано Октомври 8, 2009 А как седят нещата с музиката от iPhone към Alpine... Какъв кабел трябва :question: Цитирай
akozo Публикувано Октомври 8, 2009 Публикувано Октомври 8, 2009 Не прочете ли какво съм ти написал. Ей това ще ти свърши работа: http://dice.bg/item2427 Цитирай
walker007 Публикувано Октомври 9, 2009 Автор Публикувано Октомври 9, 2009 Човече не ми трябва трансмитер! Искам да разбера какво ми е нужно за да мога да свържа iPhone с Alpine, и да си слушам музиката която ми е качена на телефона. Цитирай
akozo Публикувано Октомври 9, 2009 Публикувано Октомври 9, 2009 Трансмитера за какво е,да не мислиш,че ще слушаш радио с него.Да беше порочел описанието му в линка по горе. Цитирай
walker007 Публикувано Октомври 9, 2009 Автор Публикувано Октомври 9, 2009 Добре айде помисли за какво ми е трансмитер като си имам прекрасен Alpine... ?!?!?!? Цитирай
akozo Публикувано Октомври 9, 2009 Публикувано Октомври 9, 2009 Трансмитера в iphona,настройваш го на определена честота на Alpine fm същата честота и газ. Изпробвай и през Bluetooth – изисква Alpine KCE-300BT . Съвместимост с iPod: всички iPod продукти със свързващ конектор/трябва да ти е в комплекта/ Имаш и AUX-вход,едно кабелче 3.5мм към 3.5мм ,или там какъвто ти е входа. Там където си ходил са се направили нещо на луди,много добре знаят какво ти трябва.Аз просто съм любител,не специалист като тях.Все пак се надявам да съм ти бил полезен. Цитирай
Vancuver Публикувано Октомври 10, 2009 Публикувано Октомври 10, 2009 Никога не съм ги харесвал тия от Авител. Според мен се обади на Toyaga и ги питай - аз преди на старата кола си бях взимал от тях Alpine CDA-9887R и ми бяха обяснили всичко кое как и защо... Цитирай
walker007 Публикувано Октомври 11, 2009 Автор Публикувано Октомври 11, 2009 Мерси! Първата ми работа е утре да се обадя на Toyaga! Цитирай
vespov Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 Точно този Alpine iDA-X300 пробвах вчера в един магазин и много ми допадна.Връзката с iPhone 2G стана от раз като от USB изхода зад самото CD свързваш кабел приличащ на оригиналния бял за зарядното (нищо чудно и с него да стане номера) и на телефона излиза съобщение което питаше нещо и даваш "OK' и CD-то синхронизира музиката от телефона и ти излиза като папките в ipod и на телефона нищо не бараш повече а си сменяш песните и увеличаваш и намаляш от алпина.Това е за 2G ...за 3G може би е същото но не гарантирам Цитирай
walker007 Публикувано Октомври 11, 2009 Автор Публикувано Октомври 11, 2009 Много съм доволен от този Alpine ! ! ! Сега си го пускам на флашка, но определно ще се стремя към решението на проблема с iPhone ! Цитирай
toni6600 Публикувано Октомври 19, 2009 Публикувано Октомври 19, 2009 Много съм доволен от този Alpine ! ! ! Сега си го пускам на флашка, но определно ще се стремя към решението на проблема с iPhone ! Колега аз съм Alpine idx-100 отзад имаш един извод за стандартен USB и един изход който по спомени се водеше Fast connect или нещо такова, но за да може да гледаш на екрана и обложките на албумите става само през USB изхода - трябва ти само един преходник http://www.aval-bg.com/ - ето това са твойте хора, аз от toyaga не останах доволен ходих им на крака и какво ли не, с тези само по тела се чухме обясних им и на другия ден кабела беше при мен. Успех Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.