Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте.Аз съм от тези потребители ,които повече четат от колкото да пишат и със сигурност не ме знаете.Та имам няколко проблема в windows.Знам, че това е форум за мак ос и всичко друго освен windows и Microsoft ,но вярвам и знам ,че тук има доста можещи и знаещи хора ,които да ми помогнат.

Проблема: Вчера реших да сложа win 7 ultimate build 7600 ,но се оказа ,че за дъното няма драйвъри.Проблема е, че след инсталацията ,която протича нормално и win-a се стартира ,застава на начален екран с логото на Microsoft и си седи така.Чаках го нарочно 30 мин. и накрая се стартира.При рестарт се получава същия номер с голямото чакане....

Махнах 7-мицата и реших да сложа Vista Ultimate sp2.Пак нормална инталация, но стигне ли се до начален екран , чакам 30 мин.Изключвам от това време проверката и настройката от win-a на системата, която правят vista И 7.. Инсталирах драйвъри за дъното, пс-то се рестартира и до там...черен екран като го чаках пак 30 мин, но се отказах,защото не е нормално.

До сега бях на XP Professional sp3 с който съм нямал никакви проблеми и в момента пиша от него.Той се инсталира без абсолютно никакви проблеми и забавяния.

Чудя се дали не е хардуерен проблема ,да не се разбират някои компоненти.

Конфигурацията ми е:

Athlon64x2 5200+ Dual Core (2.7hz, 1mb, 65w, am2) Box 4gb ddr2 800MHZ

750gb SATA2, 7200 Rpm, 32MB

Дъно: Asus M2N-MX SE Plus,nForce 430, AM2+(Up to 95w) ddr 1066, vga+PCI-E, sb5.1,lan, sata raid,mATX (NVIDIA GeForce 6100)

Видео: Ati 4650, 1gb, Asus EAH4650/DI/1GD2, PCI-E,DDR2, 128bit.

Захранване: АТХ 460W

Записвачка: пак на asus

Благодаря предварително, на тези които са изчели всичко до тук

Публикувано

Проблема ти едва ли е хардуерен, щом ти тръгва нормално под XP. Нормално е когато нямаш драйвъри за операционна система да се чуди. Аз например не минавам на windows 7 само защото няма драйвъри за моя лаптоп и няма да ми работи цялата мултимедия (един колега със същия се овътри да пробва).

Публикувано

Донеси ми го да ти го оправим. Трудно ще ти се помогне онлайн. Пиши на ЛС да ти дам адрес.

Публикувано

За win 7 и аз се убедих ,но за вистата не мога да го приема.Защото дъното пише ,че е за виста даже и диста с драйвърите за дъното е надписан, че има драйвъри за виста.Друго нещо което се чудя е дали, да не е като при лаптопите да трябва релийз с SATA драйвъри или нещо такова?

АЗ се мъча с този релийз на виста > MICROSOFT.WINDOWS.VISTA.ULTIMATE.WITH.SP2.X86.RTM.RETAIL.ENGLISH.DVD-WZTiSO

Публикувано

Всичко, което работи с Виста работи и с Win 7. Всички драйвери за Виста са съвместими с Win 7. uncivilized, а на бас, че ще ти го кача без никакви проблеми. Стига слушахте приятели. Има си професионалисти за всяка дейност, деба.

Публикувано
:Wink: Аз не го казах от опит, а защото колегата ми каза, че не става.А и в сайта на asus пише,че няма драйвъри за W7.Иначе това е добра новина и щом казваш, че може, значи ще видя как става и ще я налазвам и аз.
Публикувано

По - добре изчакай 22 октомври официално да я пуснат 7-цата , и до 2-3 седмици ще видиш и читави релиизи в замунда :Wink:

Публикувано

7-цата е пусната официално в края на Август. Аз лично съм с нея като партньор на Майкрософт по програмата MAPS. Нищо по-ново няма да има в тракерите на 22-ри. Просто ще се появи retail версия по магазините. Това е.

uncivilized, не ти трябват никакви драйвери освен за видеокартата, а тях си ги сваляш от сайта на производителя. Освен това, както и казах по-горе, всички драйвери за Виста са съвместими с Win 7.

Публикувано

Трябват ми драйвъри за сензора за пръстов отпечатък, функционалните бутони, камерата и card readera, които моят колега не е успял да подкара под 7.

Публикувано

Тони , аз говорих за нас обикновенните хора , които няма как да пипнем с пръст 7-цата в края на август , освен някоя бета по тракерите , макар че в момента има RTM версия в замунда , която ползвам и е стабилна .

Публикувано

changer, аз съм със същия релийз на Vista Ultimate SP2, като съм избрал Business пакет, и нямам никакви грижи (Toshiba L300 Duo Core). Проблема ти не е хардуерен, а по скоро неразбирателство с Asus (драйвъри). Нищо лично, но не уважавам тази марка (мое мнение).

Публикувано

В момента пиша от Windows 7 Ultimate 64bit благодарение на Anthony и неговите хора:)

Явно релийза с който аз пробвах е бил нещо омазан , защото те не са имали никакви проблеми при инсталацията му, както се случи при мен.

Публикувано
Трябват ми драйвъри за сензора за пръстов отпечатък, функционалните бутони, камерата и card readera, които моят колега не е успял да подкара под 7.

Ако има драйвери за Виста, то те ще работят на 7 също. Заболя ме устата да го повтарям, но в крайна сметка всеки сам си решава. Ето и changer беше от твоя отбор, но за 2 часа му решихме всички проблеми и сега се радва на Win 7.

@ cuspider, братле, не ми казвай, че чакаш с нетърпение да си го купиш от магазина за 500 лв. Ако е така, евала. А ако не, RTM има в Арена и Замунда от края на Август и си работи прекрасно. На 22-ри просто същият build ще се появи и в магазините.

Публикувано

Вчера тамън си взех пс-то, тръгнах да му инсталирам простотиите и нета спря....повреда имало няква...егати якото.Та днеск започнах отначало с инсталациите и всичко върви супер.Много добър windows.Чак да ти е кеф да работиш на него:)

P.S. Някой знае ли къде се намират бившите c>my documents>user> и съответно къде Itunes си слага сложените от нас приложения?!

Публикувано

Точно този отговор не очаквах :) Аз минах от Хр директно на 7.

Публикувано

Намират с в C:users. От iTunes нещата са в C:usersимето на юзъра тиMy Music

Публикувано
Точно този отговор не очаквах :) Аз минах от Хр директно на 7.

Aхахахахах, извинявай, проспала(поляла с.....)съм го това... :biggrin:

Публикувано

Тони човече , ако не имах безплатен ъпгрейд към Windows 7 включен със закупуването на лаптопа ми нямаше никога да се бръкна за тази омазана система , предпочитам да събера 4х500 лева и да си взема един читав МАК , поне ще знам , за какво съм си дал парите . Само да отбележа оригинален Windows Vista SP1 , за незнам кой път вече вчера ми показа син екран и то по средата на обработването на важен документ , който за щастие бях запазил .... Дойде ли 7-цата веднага махам Глиста ..

Публикувано

Син екран на Виста означава 99% хардуерен проблем. Това ти го гарантирам. От гледна точка на стабилност и сигурност Виста и 7 нямат особени разлики. И двете ОС са железни, според скромното ми професионално мнение.

Публикувано

В случая не е , поне според мен , защото след преинстал на системата , проблема спира :) тъй че май съм уцелил единия процент , който не е хардуерен . Доколкото аз разбирам проблема може да бъде и в О/С - а понякога :)

Публикувано

Има ли смисъл да слагам антивирусна?Аз на xp-то съм карал месеци без като се има в предвид ,че за нея има много вируси,а тук как стоят нещата?Не ми се ще много да товаря и с нея...

Публикувано

Това си е твой избор .... сложи си нещо по-леко ако те притеснява товаренето , например F-Secure , Panda , Avast ...

Публикувано

По принцип е доста по-надеждна от XP, но не е лошо да се защитиш. Аз бих ти препоръчал Norton Internet Security. Най-леката и приятна за работа, но е добре да си я купиш. Иначе може да си сложиш безплатната на Microsoft. Не е никак лоша.

Публикувано

Днес забелязах ,че utorrent с 15-тина торента използва 1гб рам и повече?! :surprised: Дали не се разбира много с 7-мицата? BitComet не съм ползвал от много време ,но дали с него няма да е по-добре?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...