bgdn Публикувано Юни 29, 2011 Публикувано Юни 29, 2011 До какво може да стигне човек, за да има в ръцете си iPhone 4? В САЩ нещата са лесни – подписвате двугодишен договор с AT&T или Verizon и ще получите любимата играчка. Явно, обаче, нещата стоят по друг начин в други държави. От The Korean Herald публикуваха новина, която е взета от китайски новинарски портал. Според същата тази новина, тийнейджърка на 17 години от провинцията Guangdong предлага девствеността си, за да получи iPhone 4. Младата дама казва, че това е нейната голяма мечта, но баща ѝ не и разрешавал да си го купи. Момичето пуснало въпросната обява в сайта Weibo (който изглежда като китайската версия на Twitter). В този сайт момичето получило доста критики за това, че предлага девствеността си за технологична играчка. Това не е първия подобен случай. Преди време, още един китайски тийнейджър бе излъган да даде единия си бъбрек, за да се сдобие за iPad 2. Интересното тук е, че момчето наистина премахна бъбрека си, но не можа да получи таблета, тъй като бе измамено от "купувача". Момиче предлага девствеността си на човека, който ѝ купи iPhone 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 29, 2011 Публикувано Юни 29, 2011 http://bgiphone.com/topic/13766-%d0%b7%d0%be%d0%bc%d0%b1%d0%b8%d1%82%d0%b0-%d0%b2-%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b0%d0%b9/ Цитирай
eek Публикувано Юни 29, 2011 Публикувано Юни 29, 2011 Ако някоя (може и НЕдевствена) търси 3G, да ми пише на ЛС или направо в темата. Аз съм съгласен предварително! Ти недей, че какви жени има. Да не се налага да и дадеш телефона за да не се случи с теб Цитирай
Jekylll Публикувано Юни 29, 2011 Публикувано Юни 29, 2011 "Новините от Apple, такива, каквито са." Цитирай
bgdn Публикувано Юни 29, 2011 Автор Публикувано Юни 29, 2011 Новината е интересна, но по-интересен е последния абзац. Т.е. онзи дето си продал бъбрека бил измамен... Цитирай
Jekylll Публикувано Юни 29, 2011 Публикувано Юни 29, 2011 На пръв поглед (поне според мен), в повечето случаи търговецът мами клиента. Но пък, като се замислиш, продавач и купувач са нещо относително. Колкото купувачът взема бъбреци и плаща пари, толкова и продавачът взема пари, давайки бъбреци. Зависи откъде ще го погледнеш :-) . Цитирай
apomarinov Публикувано Юни 30, 2011 Публикувано Юни 30, 2011 Аз защо четох че момчето си е купило и iPad 2 и iPhone 4 Цитирай
lambreto Публикувано Юни 30, 2011 Публикувано Юни 30, 2011 най вероятно си е загубила девствеността на две места Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.