Ради Аврамов Публикувано Октомври 10, 2009 Публикувано Октомври 10, 2009 С тази програма можете да се правите в стил от 50-та до 2000-та година. Приложението е безплатно и може да бъде изтеглено от AppStore. Цитирай
kamataberk Публикувано Октомври 10, 2009 Публикувано Октомври 10, 2009 яко ще се прова разбира се Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 10, 2009 Публикувано Октомври 10, 2009 К'во яко бре, аз се пукнах да се хиля със сълзи. Луда работа. На първата снимка това со..ол ли е, или нещо петънце? п.п. дайте да си направим една галерийка само с такива снимки в говорилня. Цитирай
netcomlan Публикувано Октомври 10, 2009 Публикувано Октомври 10, 2009 Размазващи резултати, само като лекичка препоръка:Когато го тествате за сефте-гледайте да не сте сам/а/, колкото се може повече народ!?? Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Октомври 11, 2009 Автор Публикувано Октомври 11, 2009 К'во яко бре, аз се пукнах да се хиля със сълзи. Луда работа. На първата снимка това со..ол ли е, или нещо петънце?п.п. дайте да си направим една галерийка само с такива снимки в говорилня. Що в говорилня? Поствай тук.Така и така я има темата. Относто първата снимка, не е со*ол, а е сянката на носа ми :razz: Ето 2 актуални снимки : Цитирай
smile Публикувано Април 28, 2011 Публикувано Април 28, 2011 Тук сте страхотни!!!! Бяха хубави времена! Цитирай
arm11 Публикувано Април 28, 2011 Публикувано Април 28, 2011 Абе smile, от къде го изрови тоя труп бе? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.