dro Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 Здеавейте! Пробеах да намеря тема свързана с триенето на песни през телефона директно от ай пода. Някой да знае как мога да се сдобия с тази функция? Цитирай
0 Grievous Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 Трият се единственно и само чрез iTunes. Цитирай
0 Grievous Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 И после като качваш музика, нямаш ли проблеми, грешки нещо? Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 Ей, "умник"! При следващия "съвет" ще те порежа! Ти ли ще му възстановиш после данните за синхронизация на програми, контакти и пр??? Цитирай
0 mupo Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 Както вече казах Grievous няма такава възможност, но ако не се лъжа такава ще има в iOS 5. Написаното от neol23 трие всичката качена музика и както отбеляза Grievous след това може да има проблеми. Цитирай
0 roll2puff Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 Може да си триеш ръчно подкасти, без нищо допълнително, просто слайдваш върху него и даваш delete. Ако си товариш сетове е доста лесен начин да си освободиш набързо място. Цитирай
0 dro Публикувано Юли 6, 2011 Автор Публикувано Юли 6, 2011 Мерси на всички за ios 5 няма как да стане с 3г съм... Като не мога да трия песните от ipod, това значи ли и че не мога да ги качвам в ipod след сваляне чрез сафари ? Григор плеъра изисква 4.1 аз съм с 3.1.3 мерси за бързите отговори Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юли 7, 2011 Публикувано Юли 7, 2011 В или вън от iPod.app - само с iTunes. Не си прави излишни експерименти, за да не те боли главата и не се подхлъзвай да ползваш недомислени програми, които уж заместват айтюнс за целта. Ако искаш да си просвирваш свалените с даунлоудъра - ползвай dTunes от сидиа или вградения плеър в iFile, идеален е. Цитирай
Въпрос
dro
Здеавейте! Пробеах да намеря тема свързана с триенето на песни през телефона директно от ай пода. Някой да знае как мога да се сдобия с тази функция?
8 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.