vaskog Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 Колеги, опитвам се да намеря 1-2 чипа 88W8686-B13 на Marvell. Смятам, че ще успея да го сменя. Търсих из интернет, но навсякъде се предлагат количества над 1000 - 2000 бр. Ако някой има опит в намирането на екзотични електронни компоненти, ще съм благодарен за съдействието. Знам, мога да намеря цяла RF платка от iPhone 2G, но няма да съм сигурен дали Wi-Fi чипът ще е здрав. Затова търся нов чип. P.S. Заслужава си да се опита. "Ами ако се подкваси морето?!..." Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 12, 2009 Публикувано Октомври 12, 2009 Имам цяла платка с работещ уай-фай чип. ICC чипа и е изпушил, затова не става цялата за директна подмяна. Ще ти я дам евтино, пиши лс с адрес или тел. за да се уточним. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 15, 2009 Публикувано Октомври 15, 2009 Докъде стигнахте с WiFi чипа, че и аз имам 1-2 броя. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.