Yoan Petrov Публикувано Юли 13, 2011 Публикувано Юли 13, 2011 Здравейте проблемът ми се изразява в това, че при свързан телефон с кар кит при провеждане на разговори телефона не използва кар кита като входно изходно аудио устройство. Нямам проблем при осъществяване на връзката между телефона и кар кита ( всъщност направих опити с няколко кар кита, включително и фабрични такива ). По време на разговор мога да избера само високоговорител ( този на телефона ) или стандартно, нямам опция кар кита да бъде изходно аудио устройство. Благодаря за помоща предварително. поздрави Йоан Цитирай
Yoan Petrov Публикувано Октомври 23, 2011 Автор Публикувано Октомври 23, 2011 Проблемът е все още налице. Цитирай
faich Публикувано Декември 2, 2011 Публикувано Декември 2, 2011 Моля помогнете и аз го имам връзвам го с Parrot CK3000 Цитирай
bobidi Публикувано Декември 23, 2011 Публикувано Декември 23, 2011 Малко наивен въпрос, но пробва ли settings/accessibility- incoming calls да му зададеш headset. Цитирай
d236cgc Публикувано Януари 11, 2012 Публикувано Януари 11, 2012 Не би трябвало да правиш нищо, след като го pairn-еш с колата би трябвало по подразбиране входящи и изходящи обаждания да минават през колата. Аз още с първото влизане в колата свързах двете устройства и тръгнаха без допълнителни настройки. Остави си incoming calls на default. Пробвай с настройките на самия кар кит. Цитирай
lachomiladin Публикувано Март 28, 2012 Публикувано Март 28, 2012 Аз имам LG audio с Bluetooth и нямам проблем с свързването между iPhone 4 a преди това и с iPhone 2. Разпознава го като аудио хед сет и прехвърля разговорите автоматично /но имам проблем че не винаги ме чуват добре/ Цитирай
shveb Публикувано Май 17, 2012 Публикувано Май 17, 2012 При мен проблема е че при входящо обаждане телефона иска да избера как да водя разговора,през него или през кар кита.Това обезсмисля хендсфрито.Има ли начин да се избегне този диалог? Цитирай
shveb Публикувано Май 17, 2012 Публикувано Май 17, 2012 (редактирано) Така е.Когато те боли главата просто я махаш. P.S.Проблема го реших преди малко.Ъпдейт с последната версия на софтуера на хендсфрито. Вече и контактите са ми на кирилица. Модела е на Parrot. Редактирано Май 18, 2012 от shveb Цитирай
killer4o Публикувано Май 18, 2012 Публикувано Май 18, 2012 При мен ако вдигна от телефона се чува през телефона, ако вдигна през handsfree-то се чува през слушалките. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.