Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
  • 3 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...
Публикувано

Аз съм силно ентусиазиран за новият Блейд ръннер - развива се в бъдещето, светът е на прага на колапс, андроид роботи искат да завземат властта и изчезнал полицай от 30 години, около който има някаква загадка.. Общо взето мистерия и фантастика, всичко което искам да гледам, но повечето филми за само плосък екшън и нищо друго. За жалост до 6 октомври има доста време, но дано да си заслужава чакането :)

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Само заради този филм ходя на кино!

• 4 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
Публикувано

Този филм си заслужава гледането.Може би най-доброто от 3-4 години насам.The Foreigner / Чужденецът (2017)

Публикувано

Горкият Джеки Чан колко е остарял :( 

• 1 месец по-късно...
Публикувано

И ся, к'о ша гле'аме лятото? Някой от Дизни се напил и решил да смеси Бърз и яростен с Междузвездни войни...аман. Наречете ме ретрограден, но искам да се върна в осемдесетте и да си мечтая с оригиналите.

Публикувано

Свръшиха 80-те Саше. Сега вече всичко е пари, пари, пари ... Пак ни ги пускат по един на година. Иначе 12 месеца, що да не пуснат 12 филма ;) За съжаление това време отдавна отмина.

Публикувано

Винаги е било "пари, пари...". И тогава, и сега. Само, че тогава имаше ентусиазъм, идеи и т.н., а сега май е останала само лакомия.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Летовници / Holiday Makers (2016)

Това не е премиера на филма,но е добре направен български филм.Предполагам доста хора не са го гледали.Има малка намеса на името Стив Джобс:)

Публикувано

"Когато някой от нас двамата умре, аз какво ще правя" - най култувата реплика във филма!

• 10 месеца по-късно...
Публикувано
  • 7 месеца по-късно...
Публикувано

Както винаги много и качествен екшън с Бонд, Джеймс Бонд.

Публикувано

Това го дават като най-добрият филм за войната, в случая Първата, а и е бил заснет по по-различен начин:

А понеже знам, че има доста фенове тук (най-вече на старите части), а и никой не е пуснал трейлъра, пък и не остана :)

• 2 седмици по-късно...
  • 5 седмици по-късно...
Публикувано

Последният Терминатор : Dark Fate цепи мрака!!! След 1-ва и 2-ра част това е перфектният завършек на сагата!!!

Трябваше да го гледам на кино!!!

Top!!!

Публикувано
на 17.01.2020 г. at 22:39, mirror написа:

Последният Терминатор : Dark Fate цепи мрака!!! След 1-ва и 2-ра част това е перфектният завършек на сагата!!!

Трябваше да го гледам на кино!!!

Top!!!

Шегуваш се нали?

Претоплена манджа с разкаял се терминатор продаващ пердета!? Ко, не.

Публикувано

Да, особено частта в която терминатора е развил човешки чувства Това ме разби...

Публикувано

Не ми хареса изобщо. Междузвездни също. Не помня кога гледах качествен филм на кино.

Публикувано

Салвейшън беше умен завършек(не точно завършек) на сагата, що им трябваше да разводняват?! Същата насирация стана и с войните...

• 1 година по-късно...
Публикувано

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...