Aveliky Публикувано Юли 16, 2011 Публикувано Юли 16, 2011 Бихме искали да Ви уведомим, че предстои извършване на планирана реорганизация на сървърното ни оборудване, с което ще се гарантира повишаване на качеството и сигурността на сайта/форума. В тази връзка ще има прекъсване в достъпа. Операцията ще бъде извършена след 22:00 часа през нощта на 16.07.2011 г. (събота) срещу 17.07.2011 г. (неделя). От наша страна ще бъде направено всичко възможно реорганизацията да приключи до 06:00 часа на 17.07.2011 г. Извиняваме се предварително за причиненото неудобство. 7 Цитирай
Wayward Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Не е точно предложение,а въпрос.Сега като вляза в някоя тема от последно съдържание и ми показва първото мнение(не при всяка),а не последното което в теми с по 10-15 страници е дразнещо. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Натисни звездичката пред темата Цитирай
Aveliky Публикувано Октомври 5, 2011 Автор Публикувано Октомври 5, 2011 За другите потребители, които не са разбрали: Цитирай
eek Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Имам един въпрос относно новият интерфейс на форума, който мога да кажа е супер. Когато се логваш през мобилната версия и четеш някоя тема има ли вариант да избирам номер на страница или трябва да минавам през всяка с бутона напред? Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 До последната става по горе описания начин. 1 Цитирай
lelopexa Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Имам въпросче..по-точно проблемче..не мога да си сменя пола в профила..задавам жена..и все стои незададен.. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Запазваш ли промените от бутона долу? Току що проверих и няма проблем. Цитирай
Jekylll Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Да, запазвам ги. Много пъти съм пробвал - и все същото. Току-що опитах отново. Не че е много важно, но все пак... Цитирай
lelopexa Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Естествено, че ги запазвам..странното е, че като си вляза в полето за редактиране на профила там ми пише, че в момента ми е активен профил: жена..рефрешвам, уверявам се, че е активен -жена, запазвам промените..кликвам си на профила и там отново се мъдри безполовото незададен! Цитирай
Aveliky Публикувано Октомври 5, 2011 Автор Публикувано Октомври 5, 2011 Този проблем го забелязах и аз, но още не съм стигнал до него. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Дам. Проверих само в полетата за редактиране. Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 А има ли някъде опция да си сменя темата? Тази тема не ми допада. Предишната като беше тъмна много ми харесваше. Цитирай
Aveliky Публикувано Октомври 5, 2011 Автор Публикувано Октомври 5, 2011 Не няма, форума ще има само две теми, мобилна и ПС. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Горе в дясно непосредствено под "Изход" има една четка. Може временно да оцветите с цвят по избор. Временно, защото надявам се скоро да има нова тема. Цитирай
alex.7777 Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Не ми харесва, че има ограничение на бутон “Харесва ми“Сега, след като няма минуси би могъл да се увеличи вота на този бутон! Цитирай
Jekylll Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Аз пък, честно казано, не виждам какви изводи можеш да си направиш от репутацията и благодарностите. Просто лично мнение, без да обиждам никого. Цитирай
alex.7777 Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Ами помисли малко, де Наѝ-малкото е, че уважаваш труда на човека постнал тук! Цитирай
Jekylll Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Добре де, не ми се влиза в дискусии. Ама имаш двама потребителя с репутации x и y, където x>y . Какви изводи можеш да си направиш за всеки един от тях? Цитирай
Aveliky Публикувано Октомври 5, 2011 Автор Публикувано Октомври 5, 2011 Имам въпросче..по-точно проблемче..не мога да си сменя пола в профила..задавам жена..и все стои незададен.. Проблема оправен От минуси няма смисъл според мен. Пускаш един хубав виц в говорилня и репутацията ти отлита, отговаряш грешно в някоя сериозна тема с проблем на някой потребител и получаваш минус - бълха те ухапала. Бутона харесва ми го оставих заради благодарности, мисля, че няма смисъл всеки трети пост да е благодаря. 3 Цитирай
alex.7777 Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Адаш, имах предвид, че има ограничение на бутона “харесва ми“Ето Jekill ти удари едно мерси, пък аз не мога за днес ми приключи вота!Не, че е толкова важно това, мое мнение си е, ти си шефа, ти решаваш 1 Цитирай
Aveliky Публикувано Октомври 5, 2011 Автор Публикувано Октомври 5, 2011 Има ограничение на харесванията, защото иначе пак ще стане мазало. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.